Setari Cookie-uri

Joaca

Mereu s-a jucat cu mine si cu sentimentele mele.Si stiu k m-a iubit in felul lui.M-a iubit in momentele in care ma lovea pentru k mai apoi sa inceapa sa planga si sa fie iertat de la prima lacrima.Am fost impreuna 3 ani.3 ani in care i-am fost alaturi la bine si la greu.El,care i-a invatat pe toti sa se joace cu inima mea ,care a ales sa renunte la mine , la a mai fi noi,k o singura persoana pentru a fi un neleguit...nu credeam k va face asta vreodata.L-am iubit cum nu am iubit pe nimeni in viata asta si nu cred k as putea sa mai iubesc atat de intens,de nebunesc,fara sa gandesc.Sa ma alunge si eu sa alerg dupa el in speranta k m-a va ierta k l-am facut sa greseasca.Da k l-am facut sa greseasca.Pentru k de cate ori ne certam din cauza crizelor lui de gelozie sau de cate ori datea in mine credeam k eu gresesc.Si m-i se sfasia sufletul cand il vedeam k imi intoarce spatele si pleaca.Simteam k ma prabusesc,k nu mai exist fara el.Da stiu k o sa spuneti k si voi ati trecut prin asta insa eu am insistat sa cred in el si in faptul k se va schimba timp de 2 ani si jumatate.2 ani in care am mancat batai nevinovata.Doar pentru faptul k se uita cineva la mine pe strada sau k vreun prieten glumea fara nici o intentie.Dar cine e EL?El care a fost primul.Primul din toate privintele.Care m-a facut sa iubesc ,sa urasc ,sa ma doara , sa plang asa cum plange un copil mic, cu sughituri.M-a facut sa daruiesc dragoste destul de multa incat sa fac lumina la mine in suflet..dragoste de cer senin, de ninsoarea de acasa, de z�mbet de copil, de pl�ns pe inserate, dragoste de mine si de visare�Si nu l-am rugat decat sa dispara din intunericul de unde a venit si in locul lui sa apara un camp de narcise sa pot sa-mi intind aripile amortite si sa ma vindec de el.Mi-au obosit aripile stranse ...Mi-a obosit lacrima sa tot curga si mi-am pierdut dragostea pe sub durere.Dar gata cu durerea k e urata .Vreau sa scriu ceva frumos k plansul dureros ce l-am plans pentru tine .Si stii u mai bine cine esti ...Pentru mine nu mai esti decat iubire transformata intr-un gand hoinar .Tu care m-ai chemat spre tine�Tu, care ai simtit miros d urme pe suflet, si, murdar si �nsetat de curatare, ai fugit spre mine..si la �nceput am crezut ca stiu ce fuga ai fugit�am vrut sa cred ca e fuga de vindecare..si am deschis�ca mai aveam un mic loc curat�si plin de lumina cum te vedeam eu cu ochii inchisi�te-am lasat sa �mi patezi cu speranta moarta si acel loc�felicitari..ai reusit�ti-e mai bine acum? nu cred�nici nu cred ca simti ca ai lasat in urma ta o pata�si nu regret ca te-am primit�nu regret nimic��mi pare rau ca totul e at�t de plin acum ca nu mai are nici un altul loc unde sa se mai descarce�si ca nici macar tu nu ai putut lasa totul la mine��mi pare rau ca vei mai lasa urme si in alt suflet�poate la fel d �ntristat ca al meu�si orb dupa lumina�si �nsetat de tine..macar at�t as fi vrut sa am numai eu de la tine..sa fi avut eu toata tristetea ta, ca tu nu stii sa o tipi..din tine curge incet�vroiam macar sa te vindec eu�si sa te pierd curat�stiu ca te-a durut se vede in spatele urii din ochii tai de copil pedepsit la colt de viata�si e trist ca oglinda nu iti arata ce urat sclipeste in ochii tai ura�iti arata doar chip de ceara bine sculptat� si esti m�ndru de el�si orbit de propria frumusete�incearca sa vezi cu sufletul�deschide acum�c�nd inca nu ai pierdut si ultima cheie�deschide sufletul�dar sa nu �l desfaci ca mine�pe tava�cui nu trebuie�ca s-ar putea sa iti planga din nou�si nu as vrea �ca atunci si pata lasata la mine ar pl�nge�vreau..nu, nu vreau��mi doresc sa t simt fericit..adevarat de fericit..numai sa ai grija de suflet��si �ncerc sa te iert�nu �mi cere sa te mint ca te-am iertat acum�dar o sa te iert�o sa te iert cu uitare, cu dor, cu tot c esti�sa te uit cu z�mbetul din prima seara�sa te uit cu prima m�ng�iere�sa te uit cu atingerea buzelor mele�sa iti dau �napoi cuv�ntul urat ce l-ai tipat in inima mea �sa iei cu tine tot..si sa �mi lasi o amintire�un cuv�nt spus numai mie�un cuv�nt sincer din tot ce mi-ai scris si vorbit�dar cel mai sincer cuv�nt�chiar daca ar fi doar simpla intrebare:�unde esti?��stiu ca nu pot sa iti cer adevarul din :�mi-e dor tine�� sau �miti� �ca stiu ca astea nu erau ale mele�stiu ce vreau sa-mi lasi�mi-am amintit�mi-am amintit clipa c�nd mi-ai zis ca am cei mai frumosi ochi pe care i-ai vazut�mai tii minte? nu, nu cred�dar ai z�mbit cu adevar atunci�stiu ca sunt calica�dar vreau sa am de la tine acea expresie a fetei�acele cuvinte si z�mbetul tau cu m�ng�ierea�atunci da,,..am simtit ca a fost sincer�ce bine ma simt�nu m-ai mintit mereu�at�t am vrut sa simt ca o secunda din miliardele petrecute langa tine nu ai murdarit! C fericita sunt�mersi si tie!acum te rog frumos sa pleci�taraste-ti sacul de amintiri de langa mine ca vreau sa vorbesc cu �ngerul meu�e suparat p mine�si inchis in dulap�el m-a suparat primul�si merita sa stea acolo..ca se juca fata c�nd l-am �nt�lnit pe el�si c�nd �ngerul meu a inchis ochii�i-am deschis eu pe ai mei si atunci ai intrat tu inauntru�a fost vina lui atunci�si vina mea�si vina ta�si vina tuturor si vina nimanui�nu mai e nici o vina�nu mai e durere, nu mai e dragoste..nu mai e nimic..nici macar gol nu mai e�e plin cu nimic de iarna, de timp, si de miros de verde�e totul in mine�si cred ca e prea mult, de aceea ma misc mai incet�nu te �ngrijora�o sa t iert fara sa stii macar�si fara sa iti mai pese�dar o sa simti mai t�rziu fara sa constientizezi�va sti �ngerul tau si iti va spune c�nd dormi cu g�ndul la ce nu mai stii de mine�atunci c�nd o sa t �ntrebi daca m-ai vazut vreodata �atunci c�nd o sa simti golul inexplicabil(daca il vei simti vreodata) atunci �ngerul tau o sa iti arate ca da, am fost langa tine cat tine o soapta in v�nt�dar ca tu erai prea plin de ura �prea obosit si satul ca sa ma poti vedea langa tine�vedeai prin mine�abia atunci�.c�nd o umbra de �ngrijorare si sete de iertare va aparea pe fata ta�atunci el iti va spune:�te-a iertat, te-a iertat dinainte ca ea sa stie,dinainte ca ea sa te cunoasca, sa te vada, dinainte sa va nasteti erai iertat de ea�si da cred ca te-am iertat deja�.mai trebuie sa accept si eu ca te-am iertat�
Tot ce stiu acum e ca, in ciuda jocului frumos de cuvinte creat mai sus pentru tine si pentru tot, in pragul apartamentului din Ploiesti, cu foc in privire, ,cand am ales sa plec de langa tine�EU AM PLANS UN PLANS DUREROS.
BabyMada
Postat pe 16 August 2007 16:23
Povestea ta e ...fara comentarii. Tu nu ai trait iubire....tu ai trait sclavie...sclavia visului de a fi iubita; caci de iubit, ai iubit cu sigurata! Dar din pacate...noi dam totul si uitam sa ne respectam...uitam sa invatam aderavata definitie a iubirii...si o aflam abia atunci cand simtim ca "prea tarziu" e deja prezent...
Sper din suflet sa gasesti intr-o zi acel OM, acel Barbat frumos si adevarat (si stii ce zic atunci cand am scris "frumos")care sa te invete sa accepti o iubire minunata si reala!
Pana atunci...fruntea sus...niciodata nu e prea tarziu!
kalexsilver
Postat pe 26 August 2007 21:03
Povestea ta e ...fara comentarii. Tu nu ai trait iubire....tu ai trait sclavie...sclavia visului de a fi iubita; caci de iubit, ai iubit cu sigurata! Dar din pacate...noi dam totul si uitam sa ne respectam...uitam sa invatam aderavata definitie a iubirii...si o aflam abia atunci cand simtim ca "prea tarziu" e deja prezent...
Sper din suflet sa gasesti intr-o zi acel OM, acel Barbat frumos si adevarat (si stii ce zic atunci cand am scris "frumos")care sa te invete sa accepti o iubire minunata si reala!
Pana atunci...fruntea sus...niciodata nu e prea tarziu!
kalexsilver
Postat pe 26 August 2007 21:07
Ce trist...e unul dintre cele mai triste lucruri pe care le-am citit vreodata!
IoanaT
Postat pe 6 Septembrie 2007 11:34
Asta e contul meu....doar k nu mai stiu parola :)))
babymadalusha
Postat pe 8 Noiembrie 2007 15:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Joaca 5 De la: babymadalusha 8 Noiembrie 2007 15:01
O parere mi-ar prinde bine.. 17 De la: Katte02 27 Noiembrie 2012 11:18
Propunere titlu 1 De la: aandrei12 3 Octombrie 2007 16:42
depresie 4 De la: kudika_941108 6 Noiembrie 2013 03:13
maini vinete si calde 6 De la: kudika421339 15 Noiembrie 2011 13:45