Setari Cookie-uri

Nu doar o apă termală care revigorează pielea: Jonzac

Mă aștept în general de la o apă termală să-mi revigoreze și hidrateze tenul și pielea, în zilele caniculare în special, dar tocmai am descoperit apa termală Jonzac care face mai mult de atât. Află mai multe despre ea din review-ul meu!

Apa termală e pentru mine cea mai bună și rapidă formă de revigorare și hidratare a pielii după o zi plină, nu neapărat fierbinte de vară. Dar, ca de fiecare dată când mă bucur să descopăr un produs cosmetic, aparent banal, care face mai mult decât te-ai aștepta de la ce-i citești pe etichetă (i.e. un fel de x in 1), am jubilat când am descoperit că apa termală Jonzac este mai mult decât se vrea a fi.

Despre produsele cosmetice naturale Jonzac am mai scris deja și nu mai vreau să reiau discuția. Mi-au salvat pielea, la propriu, vara aceasta! Sunt dermatocosmetice, de fapt, sunt bio, eco-friendly, sunt franțuzești și se bazează pe o formulă extrem de benefică pentru piele: cu apă termală extrem de pură, extrasă de la peste 1850 metri adâncime din localitatea franțuzească omonimă Jonzac, motiv pentru care beneficiază de un grad crescut de mineralizare.

Citește și:

Apa termală dermatocosmetică Jonzac: proprietăți în plus la care nu te-ai aștepta

Te-ai aștepta de la o apă termală în general să aibă doar rolul de a-ți face pielea să se simtă mai bine, să o răcorească după expunerea la soare sau în zilele toride, eventual să o hidrateze, hai, poate, să fixeze și machiajul, în unele cazuri.

Nu doar cu proprietăți dermoprotectoare, fiind calmantă, antiiritantă, dar și cu alte efecte la care nu mă gândisem până acum, apa termală Jonzac m-a surprins în mod foarte plăcut : de exemplu, are rol cicatrizant, ceea ce pică perfect când ai o mică bubiță sau o pustulă pe care ai agresat-o mai mult decât era cazul. Apa termală Jonzac va grăbi vindecarea sa. De altfel, chiar a uscat frumos multe astfel de probleme la mine, fără a schimba aspectul tenului. I-a lăsat, în schimb, un look foarte plăcut.

Citește și:

apa termală Jonzac de la Lea Nature

Pe lângă acest lucru, ajută la activarea metabolismului la nivel celular precum și procesul de reînnoire celulară.

Astfel, pielea nu este doar hidratată, hrănită în profunzime, dar și ajutată în lupta cu diverse imperfecțiuni și semne ale unor afecțiuni precum acnee, dermatita, cuperoza.

Apa termală Jonzac Léa Nature: păreri personale

Descrierea produsului de către producătorul Léa Nature

Producătorul Léa Nature se laudă că:

  • apă termală puternic mineralizată recunoscută de Academia de Medicină Franceză. Multe studii clinice au confirmat beneficiile apei termale Jonzac pentru piele. Acesta oferă un nivel ridicat de minerale precum calciu, magneziu, mangan, strontiu, litiu, precum și o abundență de elemente sulfuroase care ajută activarea metabolismului la nivel celular precum și procesul de reînnoire celulară. Zi după zi, celulele se regenerează și bariera naturală a pielii este întărită. Prețul este imbatabil de mic pentru calitatea pe care o oferă această apă termală.
  • Compoziție: apă termală extrasă din izvor Jonzac, nitrogen (gaz inert ecologic). Toate ingredientele sunt 100% de origine naturală. Formulată și testată dermatologic. Nu conține conservanți, nici parabeni. Protejează mediul înconjurător si nu atacă stratul de ozon.
  • Proprietăți ale apei termale Jonzac: calmante, antiiritante, antiradicali liberi, purifiante. Este calmantă pentru ten sensibil și reactiv, purifică tenul juvenil gras, remineralizează tenul adult lipsit de prospețime.
    Aduce confort și hidratare tenului expus soarelui sau agresiunilor zilnice din mediul extern.
  • Utilizare a apei termale Jonzac a brandului Léa Nature: vaporizează apa pe față, gât sau pe zonele sensibile. Nu șterge, lasă apa să se usuce pe față.
    !Atenție: produs sub presiune, nu arunca în foc și nu pulveriza în apropierea surselor de foc. Nu perfora sau arunca în foc după utilizare. Nu lăsa la îndemâna copiilor!
  • Fabricat: Franța, în laboratoarele Léa Nature, certificate de către Academia Franceză de Medicină
  • Jonzac oferă 1% din veniturile realizate pentru protecția Planetei. Așadar, dacă ești o adeptă a sustenabilității și a unui stil de viață eco-friendly, apa termală Jonzac și orice alte dermatocosmetice bio Jonzac Léa Nature sunt ideale pentru tine.

Vezi mai multe detalii

Citește și:

Cum mi s-a părut apa termală bio Jonzac puternic mineralizantă?

Ai spune: ce poate avea în plus o apă termală față de alte ape termale de pe piață, ca să o alegi tocmai pe ea? Ei, bine, înainte de orice, e de notat neapărat că apa termală Jonzac este bio, este din rândul dermatocosmeticelor și este franțuzească, pe lângă faptul că e extrasă din izvor termal de la peste 1850 metri adâncime din zona Jonzac, căreia îi poartă numele - fapt care îi conferă un conținut puternic mineralizat și nutritiv pentru piele.

Mie nu doar că mi-a fost foarte utilă și mi-a salvat pielea (la propriu!) pe plajă și pe timp de caniculă, după expunerea la soare, când uitam de mine și mă „prăjeam” mai mult decât mi-aș fi acordat voie - cazuri în care, de regulă, apelez la o apă termală, dar mă ajută și acum, în zilele de toamnă, mai astenice și obositoare, conferind pielii mineralele necesare și îmbunătățindu-i aspectul.

Citește și:

În plus, ador apa termală Jonzac de la Léa Nature pentru faptul că a ajutat la vindecarea mai rapidă a unor urme cauzate de acneea ocazională, mai ales pentru că are un rol cicatrizant. A îmbunătățit considerabil aspectul tenului meu, acționând ți ca un pansament cosmetic.

Vezi și alte detalii

Îmi place mult apa termală Jonzac Léa Nature, o recomand înaintea altor ape termale pe cae le-am mai utilizat, mai ales că e ușor de luat cu mine oriunde, inclusiv în călătorii.

Apa termală Jonzac dermatocosmetică bio - disponibilă în mai multe variante economice, în funcție de nevoile tale

Varianta de apă termală Jonzac pe care mi-am ales-o eu este cea de spray de 50 ml.

Dar trebuie să știi că mai găsești acest tip de apă termală Jonzac și în flacon de 300 ml.

Citește și:

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.