Setari Cookie-uri

Jeansii Mom fit impart trendurile actuale cu blugii boyfriend

Sincer?! M-am (cam) plictisit de blugii skinny, chiar daca sunt blugii mei preferati din toate timpurile. Fie ei cu talie inalta, talie joasa sau medie, blugii skinny mi-au fost cei mai buni prieteni (si inca sunt) de vreo 10 ani incoace si mi-au fost alaturi in cele mai emotionante momente din viata mea.

Doar ca vine o vreme cand simti nevoia unei schimbari, o vreme cand varsta iti cere sa fii altfel - in cazul meu mai feminina, mai eleganta si mai cool.

Nu vreau sa cred ca pana acum nu am fost cool sau in pas cu moda, doar ca, daca ma uit atent in trecut, outfit-urile mele au fost intotdeauna simple si cu nimic iesite din comun. Nici ca am avut probleme din cauza asta nu pot spune, insa vad diferenta intre mine si femeile de varsta mea... si se vede cu ochiul liber.

Poate pentru unele dintre voi o schimbare radicala din punct de vedere vestimentar ar insemna trecerea de la tenisi la stiletto si de la pantaloni la fusta. Nu va contrazic, dar zic ca pentru mine o schimbare inseamna chiar si o simpla trecerea de la skinny jeans la boyfriend jeans sau jeansi mom fit.

Mai mult, o iau ca pe o provocare. Nu ma simt obligata in niciun fel sa ma schimb, ci imi doresc sa se intample asta. Mai ales de cand nu imi mai pot lua ochii de pe modelele de blugi mom fit, fie ei aflati pe manechin, pe fetele de pe strada sau in magazinele online.

Citește și:

De ce vreau blugi mom fit

Ce ma atrage atat de tare la acest tip de blugi? Zambesc si raspund: tot.

In primul rand ca materialul este mai calitativ decat cel din care sunt confectionati blugii skinny (nu toti, dar am nimerit eu cateva perechi de care am fost dezamagita total), in al doilea rand, imi lasa piciorul sa respire si chiar am nevoie de asta avand in vedere ca sunt o persoana care poarta blugi si la 33 de grade, in al treilea rand - posteriorul nostru in ei arata wow si in al patrulea rand - se potrivesc oricarui stil vestimentar.

Sunt suficiente motivele incat sa te conving si pe tine ca blugii mom fit merita sa imparta trendurile cu blugii boyfriend? Eu zic ca sunt.

Blugi mom fit

Blugi mom fit Guess Blugi mom fit Miss Selfridge

O pereche de blugi mom fit, mai multe stiluri

Asadar, daca intr-o dimineata te trezesti cu zambetul pe buze si te simti pregatita sa iti surprinzi colegii cu un nou look, pune pe tine o pereche de blugi mom fit, o camasa oversize alba si o pereche de stiletto sau de sandale cu toc in picioare.

Citește și:

Iar daca intr-o zi, cand ai foarte multe drumuri de facut, cauti un outfit lejer in care sa te simti atragatoare, pune pe tine blugii mom fit, un tricou, cea mai confortabila pereche de pantofi sport si inlocuieste geanta cu un rucsacel.

Eu inca ma aflu in cautarea perechii perfecte, desi nu stiu de ce o caut pe aia perfecta, pentru ca oricum nu vreau sa ma rezum la un singur model, ci vreau un model simplu, unul cu broderie, unul cu aspect deteriorat si orice alt model se gaseste.

Gaseste-ti si tu modelul potrivit si nu o sa vrei sa mai iesi din ei!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Alones

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.