Setari Cookie-uri

Cumpără-ți o pereche de botine cu sclipici pentru 2018: le porți și acum și sezonul viitor!

Vei vrea să strălucești la propriu din cap până în picioare, și mai ales la picioare, când îți vom prezenta cele mai șic botine cu sclipici pentru 2018! Da, da, glitterul a cucerit podiumurile și pe mine, cu siguranță! Deși nu sunt deloc genul, voi alege din piesele de încălțăminte în tendințe, cel puțin o pereche de botine cu paiete sau cu sclipici!

Nu e nimic subtil la ele, dar cine zice că trebuie? La capitolul botine pentru primăvara lui 2018, am găsit câștigătoarele. Cu factorul WOW, sau cum zice americanul cu ceva bling-bling, modelele următoare de botine de damă cu sclipici se încadrează în tiparele de încălțăminte în tendințe pentru 2018.

De la accesorii la detalii subtile, la ținute întregi sclipitoare, paietele, inserțiile de glitter sau aplicațiile lucioase sau texturile metalice au dominat catwalk-urile în prezentările de modă. Dacă și tu păstrai strălucirile pentru perioadele festive, nu mai e cazul! Se poartă opulența, se poartă Glamour-ul, se poartă texturile strălucitoare. De la blazere, la genți, de la bijuterii la pantaloni, de la rochii sau pantofi!

Este categoric sezonul în care poți purta botine cu paiete ziua! Se poartă încălțămintea cu sclipici, iar următoarele modele de încălțăminte în tendințe pentru 2018 te vor convinge că bine fac (că se poartă). Alege din gama de pantofi pentru primăvară-vară să captezi atenția și să fii altfel! Alege să porți botine cu sclipici pentru 2018.

Citește și:

Botine cu sclipici pentru 2018 și botine cu paiete - alege-le pentru extra Glamour!

La Victoria Beckham am văzut un model de pantofi pentru primăvară-vară, cu glitter. La Asish, Julien Macdonald au strălucit atât hainele paietate din cap până în picioare, cât și modele de botine de damă cu sclipici. La fel și la JW Anderson sau Molly Goddard, ori Emilia Wickstead (care a propus look ton în ton de rochie, geantă și botine cu paiete), iar la Gucci am văzut bluze cu paiete și accesorii cu sclipici.

La capitolul încălțăminte în tendințe pentru 2018, amintesc și papucii din texturi metalice Christian Siriano. Ori modelele de botine cu sclipici argintiu și toc transparent, din plastic de la Lucite Heels. Sau sandalele cyclamen cu irizații metalice Adam Selman. Ori spectaculoasele botine de damă cu sclipici ”oglindă” Jeremy Scott, la limita dintre army boots și pantof de gală.

Citește și:

Să nu uit de modelele de botine pentru primăvara lui 2018 semnate de R13, cu calapod cowboy și piele argintie. Se poartă încălțămintea cu sclipici și dacă vezi modelele propuse de Libertine. Ori fabuloasele botine cu sclipici pentru 2018 în stil sandală, cu șiret, semnate de Anna Sui. Și modelele de botine cu sclipici pentru 2018 Coach, cu cataramă cu piele metalică.

Alege botine cu sclipici pentru 2018

Alege botine cu sclipici pentru 2018

Sandale-botine cu glitter: cei mai cool pantofi pentru primăvară-vară!

Spuneam mai sus, la capitolul încălțăminte în tendințe pentru 2018, că nu concep vara asta fără sandale-botine strălucitoare. Se poartă mult acest gen de botine cu paiete, decupate, în stil sandală. Fie acoperite cu paiete, fie cu mici ținte, în stil glitter sau oglindă. Fie din texturi metalice, fie cu aplicații prețioase, cu irizații lucioase. La capitolul botine cu sclipici pentru 2018, poți alege și calapodul de cowboy dar și pantofi pentru primăvară-vară cu botul și tocul cu glitter (un alt trend al sezonului).

Citește și:

Cu siguranță se poartă încălțămintea cu sclipici, dar important este și cum se poartă aceste botine pentru primăvara lui 2018! Sfatul meu este să le încadrezi în ținute simple, basic (jeans cu tricou, eventual blugi cu broderie. Sau, dacă ești printre curajoase, poți asorta botine de damă cu sclipici sau sandale-gheată cu glitter ori paiete, la fuste cu paiete, rochii florale, rochii prețioase, opulente, cu dantelă și aplicații, fuste din piele sau fuste de blugi și topuri cu volane.

Alege botine cu sclipici pentru 2018

Vezi tipuri de pantofi metalici!

Alege texturile metalice și lucioase în acest sezon!

Am vorbit mai sus de ”sora” modelelor de botine cu sclipici pentru 2018. Înrudite cu modelele de botine cu paiete sunt botinele metalice. Nu puteam să îți spun despre tipurile de botine pentru primăvara lui 2018, fără să amintesc texturile metalice!

Citește și:

Am ales ca exemplificare un model de încălțăminte în tendințe pentru 2018, cu piele metalică și aspect patinat, dar și modele de pantofi pentru primăvară-vară cu efect de metal topit, extra lucios. Se poartă încălțămintea cu sclipici dar și sandalele, botinele și ghetele metalice. Fie cu decupaje, fie cu șireturi, fie cu vârful ascuțit, fie cu peep toe, adesea designerii le-ar propus cu toc înalt dar gros.

Poartă-le la ținute de seară, de cocktail sau la outfit-uri de zi, îndrăznețe. Tot la ținute de zi, îți propun ghetele sport cu paiete ilustrate mai jos. Și la stiluri de seară, alege în loc de botine cu sclipici pentru 2018, botine cu transparente și aplicații cu pietre strălucitoare! Bifezi două must-have-uri într-unul!

Categoric, când vorbim despre încălțăminte în tendințe pentru 2018, vorbim despre strălucire. Nu poți alege pantofi pentru primăvară-vară simpli, dacă ești fashionistă! Nu poți să lași acest sezon să treacă fără măcar o pereche de botine de damă cu sclipici. În acest sezon cald se poartă opulența și strălucirea! Se poartă botine cu sclipici pentru 2018, botine cu paiete! Se poartă încălțămintea cu sclipici! Deci, alege să fii curajoasă și diva! Alege botine pentru primăvara lui 2018 ca o prelungire a ținutei tale curajoase, nu ca o accesorizare banală!

Citește și:

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.