Setari Cookie-uri

Cardigane calduroase pentru inceput de primavara

Cardiganul este un articol vestimentar must have. Iar acum ca vine primavara cu zilele ei insorite si racoroase in acelasi timp, este fix haina de care avem nevoie pentru a ne bucura de vreme.

Asa ca am intrat pe magazinele online si am cautat modele care sa fie pe gustul fiecareia dintre noi. De fel, cardiganul se muleaza usor oricarui stil si il putem purta atat cu bocanci si tenisi, cat si cu cizme si pantofi cu toc.

Mai jos gasesti propunerile mele pentru un inceput de primavara racoros:

Cardigan supradimensionat

Acest cardigan supradimensionat din stofa din lana m-a cucerit la prima vedere. In general imi plac hainele supradimensionate si cele in tonuri de gri, iar daca imi da posibilitatea sa il imbrac dimineata cand ma indrept spre birou, dar si seara cand merg la un eveniment, devine preferatul meu fara doar si poate.

Cardigan supradimensionat

Cardigan: 290 lei

Cardigan cu cordon

Spuneam ca putem combina cardiganele si cu tenisi si bocanci, dar daca imi ceri mie parerea in ceea ce priveste acest cardigan visiniu cu cordon, iti raspund ca ar trebui sa il pastrezi pentru zilele in care vrei sa fii o femeie moderna, eleganta. Stiu ca asa esti mereu… ma refer sa il introduci in combinatii cu rochii si fuste, cu botine si cizme.

Citește și:

Cardigan lung cu cordon

Cardigan: 159 lei

Cardigan pufos

Desi o sa fie martie, prima luna de primavara, iarna o sa incerce sa se impuna si atunci. Si o sa ii reuseasca. Trebuie sa tinem aproape un cardigan moale si pufos, pentru ca o sa simtim cum ne cuprinde frigul intr-o zi cand soarele zambeste pe cer. Acest model este usor de purtat cu blugii tai boyfriend, puloverul oversized si bocancii caldurosi.

Cardigan pufos

Cardigan: 119 lei

Cardigan cu particule stralucitoare

Un cardigan finut si elegant. Un cardigan pe care sa il asortezi cu o pereche de pantaloni drepti, la dunga, pantofi stiletto nude si top matasos. Daca temperaturile sunt mult prea scazute pentru o zi de primavara, pune peste el un trench sau un palton.

Cardigane

Cardigan: 89 lei

Cardigan in carouri

Ca si in cazul primului cardigan pus pe lista, acest model in carouri m-a cucerit la prima vedere. Este mai mult o jacheta tip cardigan, ceea ce inseamna ca nu o sa mai ai nevoie de altceva pe deasupra ca sa nu simti frigul. Merge a se purta in combinatie cu blugi skinny, boyfriend jeans si pantofi casual.

Citește și:

Cardigan in carouri

Cardigan: 219 lei


Tu cum porti cardiganul?

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.