Setari Cookie-uri

De ce strecor ciorapii sexy cu plasă în ținutele mele?

Ciorapii sexy cu plasă sunt o metodă deloc costisitoare și uber-eficientă de a adăuga un plus de sex-appeal ținutei tale. Se tot poartă sub diferite variante de câteva sezoane, dar în vara asta dacă nu porți dresuri tip plasă ești anti-modă! Serios! Și nu doar dresuri! Se poartă șosetele interesante, iar cele transparente sunt la loc de cinste. Așa că, iată cum să atragi atenția la ținuta ta alegând dresuri și șosete tip plasă pentru acest an.

La Săptămâna Modei de la Londra, Erdem, Burberry și Preen au prezentat colecții cu șosete și dresuri tip plasă. La Milano, colecțiile au primit ceva influență sexy a la Moulin Rouge cu aceleași detalii transparente. Prada a combinat șosete plasă pentru acest an cu pantofi androgini, cu loafers sau cu sandale (doar dacă șosetele au fost pe gambă). La Gucci sau Marco de Vincenzo au apărut și mai multe modele, căci ciorapii sexy cu plasă nu sunt deloc de neglijat!

Ideea este că orice piesă vestimentară, orice ținută, oricât de simplă, de basic, de monotonă, poate deveni WOW dacă adaugi ciorapii sexy cu plasă. Se poartă șosetele interesante, mai ales dacă e vorba de transparente și plasă! Și altceva nu mai ai nevoie să condimentezi outfitul tău!

Groase, plasă, gen voal cu model, dantelate, cu logo-uri, cu imprimeu, cu fir metalic sau strălucitor din lurex, bărbătești cu nervuri și striații, sau feminine cu dantele sau buline, cu sandale, cu ghete, pantofi sport sau flats, cu stiletto sau pantofi cu calapod bărbătesc, în vara asta se poartă dresuri tip plasă! Ba chiar și cu saboți, papuci sau sandale cu călcâiul decupat poți purta șosete tip plasă și nu ai comite un faux-pas!

Citește și:

Vezi aici ciorapi cu plasă

În vara asta se poartă multe șosete transparente și în stil plasă

Marco de Vincenzo a prezentat șosete tip plasă pentru acest an, cu ochiuri mari, și în tonuri acide, a la anii 80. Șosetele sale rock, asortate ton în ton cu sandale cu toc au devenit icon al sezonului. La Fendi am văzut șosete cu logo-ul brandului, purtate cu sandale cu toc și barete.

Se poartă șosetele interesante în 2018 și dovadă stau combinațiile Miu Miu, de pantofi mocasini cu șosete androgine, colorate în contrast cu încălțămintea, până la genunchi. Iar la Prada aceleași șosete lungi au primit pantofi și sandale cu toc kitten, retro.

Citește și:

șosete și ciorapi tip plasă sexy

Vezi mai multe modele

Trendul acesta de a încorpora ciorapii sexy cu plasă la orice outfit, la orice încălțăminte începuse în toamna lui 2017. La Off White am văzut șosete din voal albe, asortate cu sandale metalice. Iar la Katie Galagher, tot în colecția de toamnă 2018, șosetele din voal negru transparent aveau buline tot negre, semănând cu modelele de voaletă. Ele erau asortate sandalelor pumps cu platformă înaltă.

Iar în vara asta, trendul micro a explodat într-o tendință majoră. Se poartă dresuri tip plasă, șosete colorate, transparente, cu plasă sau cu motive cool. Și se poartă șosetele interesante cu orice pantof! Dovadă este varietatea preznetată de casele de modă.

Ciorapii în dungi cu sandale la Fendi, șosete tip dres, negre, cu pantofi prețioși, retro la Erdem. Șosete lungi, până sub genunchi, realizate din dantelă, purtate cu cu sandale și rochie din dantelă la Dolce & Gabbana. Șosete din voal alb, cu sandale fine și haine de inspirație underwear, la Missoni, șosete colorate cu sandale în contrast și rochii vaporoase, scurte la MSGM. Se poartă multe modele de șosete tip plasă pentru 2018 și muuulte modele colorate!

Citește și:

Alege ciorapii sexy cu plasă de aici

Alege ciorapi cu plasă de aici

Ciorapii sexy cu plasă adaugă un plus de sex-appeal

Și dacă vara e plină de culoare, de sex-appeal și de texturi ce captează atenția, atunci să profităm de ea! Eu am ales ciorapii sexy cu plasă de multe ori drept accent sau accesoriu al ținutei mele. Am preferat să renunț la bijuterii sau alte artificii de ”pată de culoare”, în favoarea modelelor de dresuri tip plasă și a celor mai cool șosete tip plasă pentru acest an!

Am purtat șosete-plasă cu sandale, ton în ton, alături de blugi și tricou. Cu un plic supradimensionat, într-o nuanță contrastantă cu restul ținutei sau dintr-o textură de efect, stilul tău este gata! Am purtat ciorapii sexy cu plasă cu fuste și sweatere, alături de pantofi sport, pentru un mix urban, confortabil, în care am rezistat cu brio, toată ziua! În general, orice ținută effortless, urbană, poate fi completată de aceste accesorii care atrag atenția!

Citește și:

Extra pont: întrucât se poartă șosetele interesante anul acesta și întrucât ele vor atrage atenția la picioarele tale, ai mare grijă la manichiură și la încălțăminte. Fie și în mixuri Grunge, sau cu tentă Punk ori Rock, nu ai voie să neglijezi pantofii! Poartă ciorapii sexy cu plasă, în non-culori, în tonuri acide, alege dresuri tip plasă pentru un plus de șic, pe sub blugii cu rupturi, pe sub salopete sau pantaloni sport, tip trening!

Combină șosete tip plasă pentru acest an cu elemente casual, chiar sport, pentru a nu cădea în capcana vulgarului, ci doar pentru a sublinia că ești câte puțin și din ” good girl” și din ” bad girl”. Ai grijă doar la cantitatea detaliilor ”kitschy” sau care pot conferi o tentă vulgară.

Citește și:

Dacă alegi ciorapi-plasă sau ciorapi transparenți și alături stau blugii cu aspect prespălat și deteriorat, un plic animal print, alege tricoul simplu ori o cămașă albă și adidașii simpli! Totul ține de până unde ești dispusă să mergi!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.