Setari Cookie-uri

Céline: 5 piese simbol din creațiile reprezentative

Un brand de lux se cunoaște după calitatea produselor și după popularitatea pe care acesta o câștigă în timp. Și totuși, după multe negocieri cu testul vremurilor, doar puține articole reușesc să se remarce în grămada de colecții lansate. Nici pentru Céline lucrurile nu stau diferit. Am ales pentru tine cinci dintre cele mai reprezentative piese care s-au impus drept originale și au devenit extrem de apreciate în rândul cumpărătoarelor.

Bunuri de lux - cu asta s-a promovat Céline, linia de modă franțuzească într-o lume populată de branduri elegante, în care fiecare își revendică locul pentru popularitate, versatilitate și rafinament. Cu o vechime care înseamnă decenii de experiență și încercări soldate cu reușite pentru a-și fideliza publicul, Céline a lansat multiple colecții care au însemnat defilări pe podiumuri și expuneri în magazine online și offline.

Că sunt mii de piese care s-au remarcat, este clar. Doar că unele dintre acestea sunt ceva mai creative în ceea ce privește designul, cât să fie preferate în diverse buticuri. Așa cum precizam, am selectat cinci dintre acestea, fiecare la fel de ofertante în definirea tiparului de femeie modernă.

Citește și:

Sandale boxy twist - se poartă brandul Céline

Sunt sandale cu o înfățișare atipică - talpă mai grosută, moale și extrem de comodă. Se potrivesc în acest sezon la orice ținută casual și nu îți trebuie cunoștințe complexe despre cum să le combini cu hainele - am spune că este suficient să îți urmezi instinctul, dar nu vrem să exagerăm.

Le-am recomanda chiar și la plajă - ai aici câteva recomandări de luat în seamă - dar credem că aceste perechi de încălțăminte merită un tratament mai sofisticat și merită plimbate la evenimente dintre cele mai chic.

piese simbol Celine in moda

Alte modele de papucei

Pulovere oversize din colecția Céline

De la clasic la extrem, un pulover oversize este fix ce îi spune numele și anume un pulover în dimensiuni mari, exagerate (ce vezi aici). Știți cum se purta într-o scenă celebră în “Diavolul se îmbracă de la Prada”? Nu știți, că nu s-a întâmplat, dar așa ne-ar fi plăcut să îl vedem.

Citește și:

Cu mențiunea că acum am fi îmbunătățit ideea de libertate în combinații, cât să se potrivească și la fuste, pantaloni și chiar peste rochii. Trebuie doar să îi adaugi o amprentă personală și să keep it simple.

Vezi mai multe pulovere XXL

Geanta trio și încăpătoare de la Céline

Indiferent de câte buzunare are, geanta unei femei nu va fi niciodată suficientă pentru a adăposti toate cele trebuincioase unei doamne sau domnișoare. Dar dacă este mai bine compartimentată, s-ar putea ca lucrurile să ie mai ușor de găsit (mai ales la întâlniri sau când pleci la birou).

Motiv pentru care geanta trio este o mostră de eleganță, ajungând să atingă un status de piesă cult în istoria brandului. Ce diferențiază această poșetă de altele este faptul că aceste compartimente sunt nu doar spațioase, dar se și pot îndepărta cu ușurință, după preferințe, pentru că sunt detașabile.

Citește și:

geanta trio celine

Cum porti o astfel de geanta

Pantaloni largi pentru o apariție cool

Nu doar că sunt lărguți cu totul, dar și dimensiunile cracilor sunt unele notabile. Se lăsă o iluzie interesantă purtătoarelor, care se bucură de o piesă vestimentară unică, impunătoare, care abia ce își câștigă atenția.

Nu trebuie să fie musai pantaloni largi la dungă. Pot fi cu imprimeuri, din materiale lejere, cu croială mai sport. Aceștia au în comun faptul că se văd grozav și cu sacou, și cu tricou, și cu pantofi stiletto, și cu adidași. Iar tu te simți ca și cum pozezi pentru o revistă, mai ales că știi că nu poți da greș purtându-i.

pantaloni largi marca Celine

Alte sugestii de pantaloni largi

Ochelari de soare aviator oversized

Back in the 80’s… sau 60’s! A revenit moda de acum câteva decenii și nimic nu pare să ne bucure mai mult - bine, mintim, mai sunt și alte motive - dar ochelarii de soare model aviator sunt in tendințe.

Citește și:

    Ochelarii oversized cu model aviator denotă libertate și rebeliune, dar și o notă ușoară de inocență și nonșalantă, așa cum stă bine unui star de la Hollywood (vă amintiți de Audrey Hepburn în romanticul “Mic-dejun la Tiffany?”). Nu trebuie să te temi că îți acoperă fața, gândește-te că se găsesc în mărimi diferite care să se potrivească oricui. Doar răbdare să ai să cauti.

    brand de lux Celine

    Afla ce ochelari mari se poarta

    Céline rămâne un brand cu o moștenire uriașă, fie că înseamnă îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii - pentru bărbați, femei și copii. Că moda și preferințele se schimbă în fiecare an este cunoscut, dar credem că ce contează cu adevărat și merită să fie reținut este faptul că este important să rămânem devotate preferințelor noastre. Indiferent ce înseamnă asta.

    Citește și:

      Pentru că este important să ne definim stilul vestimentar, în funcție de ce ne face să ne simțim cel mai bine. Și să nu uităm că fiecare zi este un motv pentru a defila triumfătoare în fața provocărilor.

      Sursa foto visual-therapy

      Vizionare placuta


      Kudika
      26 Iulie 2018
      Echipa Kudika

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.