Setari Cookie-uri

7 motive pentru care imi plac hainele cu broderie

Aleg broderia dantelata la evenimentele elegante si broderia florala cand ma trezesc binedispusa.

Trebuie sa fi observat ca de mai bine de jumatate de an este la moda broderia. Gentile, rucsacurile si palariile cu broderie, sandalele, tenisii si pantofii cu broderie si, cele mai cautate, camasile, blugii si rochiile cu broderie.

Ah, si mai sunt celebrele jachete de blugi cu broderie. Preferatele mele? Toate.

Nu pot sa imi dau seama daca exista vreun stil vestimentar care sa nu accepte acest trend. Broderia vine la fel de bine pe o rochie super eleganta de seara cum vine pe una casual cu care te imbraci cand iesi la plimbare in parc. Nu am vazut broderie pe pantalonii din stofa, insa o pereche de blugi cu broderie poate fi introdusa atat intr-o tinuta de club, cat si una smart casual.

Titlul materialului imi cere sa spun un numar fix de motive pentru care imi plac hainele cu broderie, insa mi-e aproape imposibil sa fac asta. Fara sa exagerez, motive apar de fiecare data cand pun pe mine o piesa vestimentara din acest trend.

Citește și:

Haine cu broderii florale

Unul dintre motivele principale este acela ca hainele cu broderii (florale) sunt foarte vesele. Sunt feminine, sunt romantice, sunt pline de culoare si sunt jucause.

Le porti atunci cand soarele straluceste pe cer si te simti incarcata cu energie pozitiva si apelezi la ajutorul lor in diminetile cu nori gri cand ai nevoie de culoare ca sa-ti fie ziua mai cu spor.

Hainutele cu broderie ma duc cu gandul la folclorul romanesc, la traditiile romanesti, la ce gaseam in cufarul bunicilor de la tara. Si toate astea imi induc o stare de bucurie amestecata cu melancolie.

Camasi cu broderii


Haine cu broderii dantelate

De cealalta parte sunt hainele cu broderii dantelate, acelea care intra la categoria "Elegant". Un motiv in plus sa imi placa.

Acest tip de broderie este foarte fina, foarte pretentioasa si o intalnim in cele mai multe cazuri pe rochii de ocazie, fuste, camasi si bluze din materiale fine.

Citește și:

Si pentru ca este vara, intentionez sa imi cumpar cel mai minunat costum de baie din doua piese cu broderie.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Ellina Novokhatskaya

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.