Setari Cookie-uri

Pantalonii largi la dunga: must-have la birou pentru o tinuta altfel!

Pantalonii largi de dama – trebuie sa ii porti in acest sezon! Alege modele de pantaloni eleganti, la dunga pentru tinute office. Alege modele de pantaloni largi pentru tinute de ocazie. Si poarta-i mereu cu pantofi cu toc si cel putin o bijuterie-statement.

Pantalonii largi de dama sunt oricum numai sport nu, in tendintele de primavara/vara 2017! Si asta pentru ca in acest sezon pantalonii largi sunt la dunga! Sunt din materiale fine, satinate, fluide. Sunt extra-largi si extra-lungi si in general cu talia inalta.

Pentru ca eu una m-am cam saturat de uniforma de purtat la birou si deja gasesc pantalonii conici la dunga putin plictisitori, voi alege sa iau in calcul propunerile marilor designeri pentru primavara/vara! Pantalonii largi, la dunga nu doar ca sunt mult mai confortabili intr-o zi lunga la job, dar sunt si extrem de darnici cu silueta: in sensul sa mascheaza mici defecte si creeaza impresia de silueta alungita, subtire, zvelta!

Si pentru ca pantalonii largi, la dunga sunt must-have la birou azi iti povestesc cate ceva despre cum sa ii porti pentru un look office impecabil si trendy!

Citește și:

Pantalonii lungi eleganti


Pantalonii office, largi si lungi pot fi o sugestie extrem de sexy si de feminina la birou. Cu atat mai mult daca te inspiri din colectia Monse si cauti un model de pantaloni Cargo din satin sau orice material matasos, fin.

Poarta acest gen de pantaloni cu o camasa din bumbac, cu croiala androgina sau cambrata, feminina. Alege o camasa basic, uni. Completeaza cu sandale cu toc inalt si gros! Alege un model de sandale cu un accent de culoare sau o aplicatie spectaculoasa – poate franjuri – care se va intrezari atunci cand pasesti.

Mai multe modele de pantaloni din satin

Pantaloni largi din satin

Pantalonii largi la dunga


Daca vrei sa imbini confortul cu trendul masculin, alege pantalonii largi la dunga! La Celine am vazut cea mai interesanta tinuta cu pantaloni office altfel! Alege un model clar barbatesc, si sufleca tivul pantalonilor intr-o manseta!

Citește și:

Combina acesti pantaloni barbatesti cu un sacou lung si larg, de tip blazer, asa incat sa creezi impresia de costum. Alege o non-culoare sau un ton neutru. Adauga o bluza fluida, matasoasa cu imprimeu floral in contrast. In ceea ce priveste accesoriile pentru un outfit de purtat la birou, alege balerini nude si o geanta de mana tip servieta.

Pantaloni office largi

Pantaloni office largi la dunga

Pantalonii office cu imprimeu in dungi


Cu siguranta, la vara, cand va fi foarte cald nu-ti va veni sa alegi deux-piece-ul sau costumul cu sacou si pantaloni clasici! Asa ca, alege un alt model de pantaloni largi, la dunga, pe care i-am vazut in tendintele de primavara/vara 2017! La Mulberry, pantalonii largi la dunga sunt din material subtire, fluid, cu imprimeu cu dungi si sunt asortati in ton, cu o camasa alba cu dungi, croita amplu, tip-tunica.

Acest gen de tinuta maxi din cap pana in picioare e ideala de purtat la birou. Mai ales cu pantofi Oxford dintr-o textura argintie si o geanta de mana micuta. Mulberry a adaugat si un colier-statement cu lant si pandantiv masiv, un alt must-have al sezonului.

Citește și:

Pantaloni largi cu print in dungi

Pantaloni office in dungi


Ce am invatat azi? Ca fustele conice, camasile cambrate si rochiile office raman in tendintele in moda, pentru primavara/vara 2017. Dar pantalonii largi la dunga sunt piesa-cheie de purtat la birou! Mai ales, impreuna cu o camasa si pantofi cu toc!


Sursa foto front page Pexels

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.