Setari Cookie-uri

6 pantofi sport albi pe care să îi asortezi la orice outfit 

Da, pantofii albi în stil sport sunt în trend și în toate pozele de street style din revistele online de modă. Și asta de ceva timp, așa că poate te întrebi ce aduce nou acest sezon când vine vorba de pantofi sport albi.  Ei bine, sunt vreo 6 noutăți ce merită să fie făcute cunoscute și, mai ales, purtate. Vom vorbi despre adidași albi pentru anul acesta, despre alte modele de pantofi albi fără toc, ce au fost prezente pe catwalk-uri, și vom oferi câteva sugestii de asortare. Așadar, descoperă ce este la modă și poartă aceste 6 modele de pantofi sport albi!

Dacă urmărești tendințele de modă, sigur ai remarcat că se poartă mult pantofi albi fără toc, mai ales dacă sunt de inspirațție sportswear. Joggers, pantofi tip tenis, adidași, ghete sport, espadrile și câte și mai câte! Ai remarcat, poate, că aceste modele de pantofi sport albi sunt omniprezente la Săptămânile Modei și în pozele de tip Sartorial.

Nici nu este de mirare, întrucât nu există ceva mai confortabil și mai ușor de asortat! Și nu doar atât: nu îi depășește nimic la capitolul confort. Și chiar sunt accesibili ca preț!

Și pentru că nu doar acestea sunt avantajele purtării modelelor de pantofi sport albi în 2018, mai amintesc și de faptul că moda este atât de permisivă, încât, poți asorta cu lejeritate și fără să te simți ciudat sau fără să comiți vreun faux-pax, teniși albi cu rochie dantelată lungă! Sau cu costum office, de ce nu? Sau cu salopete din blugi. Ori rochițe scurte înflorate.

Citește și:

Ori poate vrei să asortezi fuste de blugi și rochiile vaporoase tot cu adidași albi anul acesta. Ei bine, poți să pășești liniștită în Air Nike și dacă mergi la un party și vei fi foarte chic! Înainte să dau tot din casă, hai să vedem mai exact ce noutăți s-au strecurat în prezentările de modă ale marilor case de modă când vine vorba de pantofi sport albi.

pantofi sport albi pe care să îi asortezi la orice outfit

Vezi mai multe modele

Se poartă pantofi sport albi cu talpă ortopedică sau platformă

Uhm… ideea este că nu sunt tocmai sexy, ori feminini. Dar, vai, cât sunt de șic și confortabili, n-o să-i mai lași din picioare. Seamănă foarte bine pantofii recomandați de medici ortopezi (și chiar pot fi!), au platformă, șireturi și sunt albi-albi!

Și acum serios! Dacă am văzut pantofi sport albi anul acesta, cu talpă ortopedică la Gucci, Balenciaga și Chanel, este evident că sunt piesă-cheie! Ah, da, și poți dansa sau te poți plimba mult și bine! Sunt uber-confortabili!

Citește și:

Pantofi sport albi cu talpă ortopedică sau platformă

Este sezonul adidașilor albi Air Nike

Au fost la un moment dat iconici. Țin minte că eram în liceu când începuse frenezia acestor pantofi sport albi, ceva mai târziu la noi, promovați de Marky Mark sau de artiștii hip-hop și de baschetbaliști precum Michael Jordan. Ei bine, dacă alegi acești adidași albi pentru anul acesta nu vei da greș!

Confortul și vibe-ul urban a la New York te vor cuceri. Și da, poți să-i porți la o rochie de seară neagră paietate și să nu distrugi dress-code-ul. Decât dacă dress-code-ul este white tie sau black tie #hihi, acolo lucrurile sunt serioase și cu toc! Revenind la Air Nike-uri, sunt mega confortabili și sunt versatili. Plus că sunt o parte din istorie! Come on!

Vezi aici adidași albi Air Nike

Citește și:

Alege pantofi sport albi anul acesta și optează pentru talpa din gumă

Vanșii (mă refer la pantofi sport albi Vans) au făcut ce au făcut și iată-i șefi de trend! Cap de listă, dacă vrei! Sunt accesibili, sunt chic, sunt young și urbani, fac parte din Pop Culture și se asortează nu doar la placa de skate!

De altfel, eu consider pantofii albi fără toc, cu talpă din gumă de tip Vans, versatili în multe combinații, de la casual la sport și până la versiuni mai elegante sau serioase, office. În plus, au un aer retro, de-a dreptul cuceritor!

Alege pantofi sport albi cu talpa din gumă

Încalță joggers retro și fii chic!

Reebok sau New Balance sunt două branduri la care vei găsi mereu pantofi sport albi de tip joggers retro. I-au purtat Forrest Gump (și chiar a alergat în ei), Starsky în Starsky & Hutch în anii 70, Sigourney Weaver în Alien, Eddie Murphy în Beverly Hills Cop și lista rămâne deschiosă.

Citește și:

Anul acesta acest model de pantofi sport albi sunt la mare căutare. Ce înseamnă trendul retro la pantofi sport albi în 2018? Îi recunoști după calapodul acela cu vârful întors în sus, sau după botul rotund. Îi mai recunoști după limba mare. Și dacă îți iei modele cu dungi pe laterale, atunci ești deja icon!

Încalță joggers stil retro!

Alege calapodul adidas-șosetă ca în anii 80 și 90

Okay, știu ce gândești! Că n-o să porți tu pantofi albi fără toc în stil șosetă, cum purta Vanilla Ice! Ei, bine, ice-ice, baby, dacă vrei să fii cool în vara asta, nu ai de ales! Să zicem că ar mai fi două variante mai cuminți, dar nu la fel de chic: converșii sau tenișii înalți pe gambă, tip gheată, dau modelele de adidași albi pentru anul acesta, cu calapod de gheată!

Citește și:

Dar nu există ceva mai 2018 (și 1990 în același timp!) precum pantofii sport albi de tip șosetă! I-am văzut la Maison Margiela și la Balenciaga și promit că se potrivesc de minune cu fuste-pantaloni, rochii lungi, chiar și prețioase, blugi mom fit, pantaloni scurți și fuste midi! Dacă îi stilizezi în moda anilor 80 și 90 și mai bine!

Vezi aici calapodul adidas-șosetă ca în anii 80 și 90

Este vara în care să porți pantofi albi fără toc, în stil Tenis Shoe

Ei bine, că tot suntem în plin sezon de tenis, ce-ar fi să discutăm puțin și despre pantofii sport cu calapod de tenis! De la modelele ”chinezești” la clasicii Convers și până la calapodul de pantof sport de tenis, așa cum se purtau la începuturi, anything goes.

Dacă alegi pantofi sport albi anul acesta și optezi pentru acest calapod, caută să aibă cusături în contrast la talpă, eventual șireturi subțiri! Poți alege și adidași albi realizați din pânză, cu talpa subțire, și da, îți recomand să îi porți oricând. Eu știu sigur că asta fac!

Citește și:

Pantofi albi fără toc, în stil Tenis Shoe

Eu zic să profităm! Serios, acum, cine știe când vom mai avea ocazia să purtăm pantofi sport albi la tutu sau rochii de seară, ori fuste conice la birou și să nu fim privite cu ”Vai, dar asta este inadmisibil!” Până la urmă, a mai fost moda când femeile mergeau pe jos în adidași la muncă și acolo se schimbau în stiletto (vezi Melanie Griffith în Working Girl!) Așa că, dacă tot ne permite moda, hai să dăm iama-n pantofi sport albi anul acesta!

Să purtăm adidași albi cu rochii flu-flu! Să purtăm pantofi albi fără toc la birou, cu cămașă și deux piece! Hai, că lumea e a noastră!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.