Setari Cookie-uri

Pantofi sport must have toamna aceasta

Trebuie sa recunosc ca, in plina vara, ma entuziasmeaza gandul ca urmeaza zile ploioase si racoroase care imi permit sa ma imbrac cu hanorac si jacheta si sa ma incalt in adidasii preferati. Eu fara tenisi si adidasi sunt, cum sa zic... moarta.

Si toamna a venit. Momentan in calendar, ce-i drept, dar a venit si eu deja profit de ea. Mi-am pus la vedere incaltamintea pentru sezonul racoros, in special adidasii si tenisii. Mi-am facut si ordine in garderoba si am pastrat hainele care se potrivesc cel mai bine cu pantofii sport. Doar ca pantofii sport sunt usor de introdus si in tinutele office si elegante, asa ca toamna asta e timpul sa port rochii, fuste midi in clos, pantaloni drepti si mai multe camasi.

Pantofi sport pentru alergat si tinute diferite

O femeie care se tine departe de incaltamintea eleganta, in special incaltamintea cu toc, trebuie sa detina trei tipuri de pantofi sport pentru toamna aceasta: tenisi inalti, adidasi pentru alergat si adidasi cu platforma. Nu, adidasii pentru alergat nu se poarta doar in timpul acestei activitati, acum este o moda sa ii incalti la orice outfit, iar pe fete le-am vazut ca prefera sa ii poarte cu: blugi + sacou, fusta midi, pantaloni drepti cu buzunare.

Citește și:

Pantofii sport ofera o comoditate dupa care orice femeie tanjeste atunci cand vine vorba de incaltaminte, dar si de haine. Acum ca pot fi purtati si cand mergem la birou, dar si cand iesim in oras, acestia au urcat in topul preferintelor femeilor de toate varstele.

Pantofi sport toamna 2017

Pantofi sport Pepe Jeans Adidasi alergare cu perforatii Tenisi inalti din piele

Pantofi sport versus Pantofi cu toc

Am cunoscut femei, la vremea respectiva ceva mai tinere, care obisnuiau sa mearga de dimineata pana seara pe tocuri, iar acum au inlocuit pantofii cu toc cu adidasii cu platforma. Si sunt mandre de alegerea facuta. Mi-au marturisit ca nu isi mai inchipuie cum rezistau sa isi mentina echilibrul in toate conditiile si a doua zi sa nu se planga de durere.

Eu nu am fost niciodata genul care poarta pantofi cu toc ca sa se simta femeie. Eu sunt genul care radiaza de fericire si se simte super bine in pielea ei daca are in picioare o pereche de tenisi, blugi skinny, o camasa si un sacou.

Citește și:

Intr-adevar, tanjesc de multe ori dupa o tinuta eleganta ca la carte si suspin de drag cand vad pe strada o femeie care si-a dat silinta sa arate ca o doamna desi merge cu metroul, dar si tin cont de faptul ca feminitatea nu se remarca dupa o pereche de pantofi, ci dupa maniere, felul in care te exprimi si limbajul corpului.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Dzmitry Khomich

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.