Setari Cookie-uri

Parfumuri floral-fructate de vară de care te vei îndrăgosti 

Să spunem ”Adio!” și ultimei șanse de vreme urâtă. A venit vara, asta este sigur. Și cum știu? Știu eu, pentru că, deja m-am pregătit, din creștet până în vârfurile picioarelor să întâmpin vara, cerul senin, copacii verzi, marea, nisipul, căldura orașului fierbinte, pufoșenia norilor albi, boarea firavă a serilor la apus sau briza vacanței. Gata, gata cu poezia! Dar vina nu-mi aparține, fetelor! M-am lăsat purtată de notele celor mai frumoase parfumuri floral-fructate de vară și iată ce-a ieșit!

A ieșit că am am căutat cele mai frumoase parfumuri dulci-florale și cele mai interesante și proaspete parfumuri fructate de vară. De ce? Pentru că vreau să-mi iasă din memorie zilele mohorâte, cele ploioase, sau cele geroase de iarnă, dominate de vechile parfumuri. Și cum să simt că este vară, dacă parfumul meu era cel folosit în toamnă sau în iarnă, ba chiar în primăvară! Nu, nu! Trebuie să fie vară și să miroasă a vară! Așa că am ales câteva parfumuri de vară pentru femei, numai bune de adus sezonul cald într-o picătură.

Adio notelor lemnoase, grele, condimentate, ce aveau ca scop să ne înfierbânte zilele lungi și gri de iarnă. Garderobele noastre au nevoie de haine flu-flu, de imprimeuri florale, de espadrile, de sandale, de gentuțe de plajă, de flori, fructe și arome ușoare, lejere, fresh! Să vină citricele, florile, fructele și notele acide peste noi, să ne învăluie, să ne bucurăm de escapadele noastre sub soare, pe nisip, sau în mare.

Citește și:

Să vină la noi parfumuri floral-fructate de vară! Parfumuri cu aromă bogată de citrice, parfumuri prețioase, de seară, vanilate, parfumuri ce amintesc de lanurile de maci, parfumuri perfecte pentru femeile ce adoră florile proaspete, zilnic. Parfumuri dulci florale, potrivite pentru zilele lejere de plajă.

Parfumuri de vară pentru femei ce adoră marea, nisipul și relaxarea într-un buchet. Uh, parfumuri romantice, pentru cele mai feminine dintre noi. Să vină la noi, parfumuri fructate de vară ce te îmbie la idile și aventuri fierbinți, ori la călătorii cu amintiri de vacanță. Să vină la noi toate fructele și toate florile, căci vara este despre ele. Despre cele mai apetisante parfumuri floral-fructate de vară!

Parfumuri floral-fructate de vară cu note dulci, florale, prețioase

Așa cum vara este despre imprimeuri florale, ei bine, ele nu se poartă doar pe haine! Nu se poartă doar la accesorii, doar la coronițe de flori! Cele mai parfumate motive florale, se poartă la gât, la încheietură și pe pielea sărutată de soare. Cele mai frumoase flori se poartă în parfumuri!

Citește și:

Alege parfumuri floral-fructate de vară cu note proaspete, ușoare, dar totodată rafinate, feminine, bogate. De exemplu, notele de iasomie pot fi potrivite pentru vară, la fel și cele vanilate. Alege parfumuri dulci florale cu bujori, armonios legate de note grele de santal ori mosc.

Și ce-ar fi vara aceasta fără floarea de cactus, feminină, fresh, ce te îmbie la aventură? Ori fără notele de trandafir, lejere, proaspete? Ar fi mai fadă, fără doar și poate! Și al fel de fadă ar fi și fără notele orientale, aromate, pline de lemn dulce, Ylang-Yalng, Patchouli sau gardenie, completate de condimente precum cafeaua sau cardamomul! La fel de gri fără lanurile de maci înfloriți în parfumurile fresh, cu acorduri romantice, feminine!

Adu vara lângă tine cu note de violete, maci, trandafiri! Alege parfumuri de vară pentru femei, pentru a completa ținuta ta. Pentru că vara vine și cu fiecare adiere de parfum! Și nu doar floral! Avem și câteva sugestii de parfumuri fructate de vară, la fel de delicioase precum și acestea prinse în frunze și petale.

Citește și:

Parfumuri floral-fructate de vară: note dulci, florale

Parfumuri floral-fructate de vară

Cui i se potrivesc aceste parfumuri de vară pentru femei? De ce să alegi note proaspete fructate?

Notele de vârf de coacăze sau de pară conferă o aromă proaspătă, dar și bogată eclectică. Mai ales dacă sunt completate de vanilie ca note de bază. Dar mie îmi mai spun că e vară și acele parfumuri floral-fructate de vară, ce îmbină moscul și tămâia cu caisele, cireșele, citricele precum lămâia sau migdalele amare. Este vară și dacă alegi parfumuri dulci florale și dacă alegi aroma fructelor.

Poți alege pentru acest sezon notele unor parfumuri fructate de vară, cu mandarină, portocale, fructe de pădure fresh, răcoroase. Toate aceste note parfumate și proaspete ca briza mării sau ca un cocktail răcoros, pe malul mării se potrivesc sezonului și te vor face să adori acest anotimp și mai mult!

Citește și:

Parfumuri de vară pentru femei: note proaspete fructate

Parfumuri fructate de vară pentru femei

Alege parfumuri floral-fructate de vară, pentru ținuta office! Notele de citrice sunt perfecte pentru un parfum de zi, de purtat la birou, proaspăt, răcoros, dar și feminin. Notele de fructe de pădure, completate de flori din gama de parfumuri floral-fructate de vară de mai sus sunt ideale, indiferent de ținută și de stilul tău!

Dacă alegi parfumuri dulci florale, cu trandafiri sau flori de câmp, bujori sau maci, le poți purta atât ziua, cât și seara. Alege parfumuri fructate de vară eminamente pentru zi sau optează pentru cele cu note condimentate, orientale, penru aparițiile de seară. Până la urmă aceste parfumuri de vară pentru femei sunt mai mult de un accent olfactiv! Sunt o extensie a ținutei tale, o prelungire a feminității și a poftei de viață.

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.