Setari Cookie-uri

Pulovere si cardigane cu broderii florale romantice si pline de farmec

Ma bucura nespus trendul acesta cu broderii florale romantice si pretioase. Si ma bucura ca se poarta nu numai aplicatiile si insertiile opulente pe piese la care te astepti sa fie pretioase. Se poarta si pe haine sport, casual sau office!

Se poarta tricotaje cu broderie, blugi brodati, tricouri cu aplicatii de pietre, margele, dantela. Si mai ales se poarta multe pulovere si cardigane cu broderii opulente.

Se poarta pulovere si cardigane in 2018! Si se poarta statement! Alege si tu tricotaje pentru primavara-vara in acest gen! alege tricotaje cu broderii florale romantice sau knitwear cu aplicatii de pietre, cristale, dantela, si broderii complexe ce amintesc de Baroc!

An oversized jumper in extra fine multi-coloured merino wool features an exploded Argyle pattern with slashed detail on the sleeves and back hem. The jumper is embroidered with brooches evoking cherished jewellery box treasures. From the Alexander McQueen Spring/Summer 2018 pre-collection. Video: @mashavasyukova Music: @donricardotobar #McQueenPreSS18 #AlexanderMcQueen

A post shared by Alexander McQueen (@alexandermcqueen) on

Citește și:

Pana la urma, ce modalitate de a face o tinuta smart-casual cu blugi sa iasa in evidenta daca nu cu pulovere si cardigane cu broderii? Ce modalitate de a transforma total tinuta office, cu pantaloni la dunga, daca nu cu cardigane si pulovere cu broderii florale romantice? Ce sa porti in 2018 daca nu tricotaje cu broderie, cusuta sau aplicata?

Am cautat cele mai cool tricotaje pentru primavara-vara si m-am oprit la cateva modele de pulovere si cardigane pentru 2018. Atat cardigane maxi, fluide, cat si modele tip tunica sau redingota, dar si modele de cardigane ladylike, pana in talie. Si am ales cele mai frumoase pulovere brodate. Descopera-le si tu mai jos si inspira-te cum sa le porti!

In primavara-vara 2018 se poarta pulovere si cardigane cu broderii florale

Cum sa porti aceste pulovere si cardigane cu broderii? Desi este vorba de broderii florale romantice, poti asorta tricotaje cu broderie si la haine in contrast. Sau mai degraba, noutatea sezonului este aceasta: ca se poarta tricotaje pentru primavara-vara alaturi de piese in contrast.

Citește și:

Cu pantaloni la dunga, cu little black dress sau rochii office, cu blugi boyfriend, cu blugi skinny, cu botine cu toc, cu pantaloni din stofa tip tweed. Dar poti asorta aceste pulovere si cardigane pentru 2018 cu fuste si rochii brodate sau cu imprimeuri hippie, pentru un stil Boho.

Pulovere si cardigane cu broderii

Cardigan cu broderie florala Pulover cu broderie florala Cardigan maxi brodat

Cardigan pufos cu broderie Pulover cu broderie romantica Cardigan cu broderie aplicata

De altfel, indiferent cum porti pulovere si cardigane cu broderii, mai insereaza broderii si aplicatii si in alte “zone” ale tinutei. Poate la pantofi cu broderie, poate la genti cu aplicatii, poate la jeans cu broderie. Orice tinuta a sezonului ce vine merita sa fie opulenta! Sa fie statement!

Sursa foto front page – Corinne Kutz/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.