Setari Cookie-uri

Cum te imbraci ca nasa de nunta

Mare responsabilitate cade pe capul tau in momentul in care esti aleasa nasa de cununie. Dar bucurie mai mare sufletului nici ca exista.

Eu imi doresc tare de tot sa fiu nasa de botez sau de cununie si sa iau astfel in grija mea un copil, respectiv un cuplu. Sa ii rasfat, sa ii invat de bine, sa petrecem sarbatorile in familie si sa strangem o sumedenie de amintiri placute impreuna. Ce sa mai zic... cred ca-s pregatita sa-mi asum aceasta responsabilitate.

Partea grea care-i revine nasei se intampla in ziua nuntii. Atat nasa, cat si domnisoarele de onoare trebuie sa preia toate sarcinile si sa se asigure ca totul iese perfect, fara sa o implice pe mireasa.

Mai mult de atat, ea trebuie sa fie cea mai frumoasa si cea mai eleganta, dupa fina ei, bineinteles. Asa ca alegerea rochiei incepe cu cateva luni bune inainte de marele eveniment. Si se cauta o rochie nici prea simpla, dar nici una care sa eclipseze mireasa.

Daca esti in pana de idei, ia in calcul sugestiile mele de mai jos:

Rochie de seara cu decolteu

O rochie in care vei straluci, la propriu si la figurat, alaturi de tanara mireasa.

Citește și:

Din cate am observat si din cate stiu, nasele aleg rochii in nuante ceva mai inchise, asa ca un model negru cu particule stralucitoare in partea de sus ar putea fi o alegere inspirata.

Cu atata stralucire pe tine si in jur, mai ai nevoie doar o pereche finuta de cercei si nimic altceva.

Rochii de nasa

Gaseste modelul de rochie care te avantajeaza

Rochie de ocazie vaporoasa

Daca esti o nasica tanara, lasa tineretea sa ia decizii in ceea ce priveste stilul tau vestimentar.

Las-o sa aleaga pentru marele eveniment o rochie lunga si vaporoasa, cum de altfel aleg majoritatea naselor, intr-o culoare optimista. Ce spui de acest lila linistitor?

Nu evita decolteurile discrete si nici crapaturile.

Rochii de nunta

Vezi oferta de rochii de nunta

Rochie eleganta cu imprimeu floral

Fii o nasa moderna! Rochia lunga din satin cu imprimeu floral, decolteu si crapatura pe picior este o rochie pentru nasele tinere si indraznete, pentru acelea care se vor afla toata noaptea pe ringul de dans.

Citește și:

Accesorizeaza-o cu un colier si cercei statement si poarta in picioare o pereche de sandale cu toc inalt.

Rochii lungi de nunta

Alege rochia in care vrei sa stralucesti

Rochie bodycon cu dantela

Daca vrei sa fii o altfel de nasa, uita de rochia lunga si vaporoasa si mergi in cautarea unei rochii din stilul anilor '20.

De fapt, stai, am gasit chiar eu una si este absolut superba!

Cu croiala bodycon, neagra, prevazuta cu dantela si volane... cu aceasta rochie sunt sanse sa furi putin momentul miresei, dar sunt sigura ca ea e tare mandra ca ii esti nasa ca sa se supere.

Rochii de nunta

Vezi mai multe modele de rochii de nasa


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Majdanski

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.