Care este povestea ta de dragoste? Orice ai spune - nu ai cum sa depasesti imaginatia acestui barbat. Un tanar a creat recent un cont de Facebook in care cere ajutorul internautilor pentru a se casatori - pagina sa trebuie sa stranga 100.000 de like-uri pentru ca familia fetei sa fie de acord cu casnicia.

Relatia de cuplu perfecta: cum rezolvi problemele in iubire?

"Am nevoie de 100.000 de like-uri ca sa ma insor! 100.000 de DA-uri ca sa-i conving familia ca sunt suficient de bun pentru ea. Iata povestea mea:

De ce strang like-uri? Povestea mea e simpla: vreau sa ma casatoresc cu o fata. Ea a zis DA si am mers sa-i cunosc familia. Ma asteptam sa fie o formalitate de genul spui ca-ti place mancarea facuta de viitoare soacra, vorbesti despre fotbal cu viitorul socru. N-a fost asa. Eu i-am placut pe ei pentru ca isi iubesc foarte mult fata si pentru ca au facut ceva in viata. Tatal ei a fost procuror. Ei ma cam judeca pentru ca sunt un om obisnuit cu job si serios, dar fara realizari iesite din comun. Care-i faza, eu nu vreau sa-mi bag picioarele! Vreau sa-i conving ca pot sa fac si eu ceva WOW! Strang 100.000 de like-uri. 100.000 de DA-uri de la voi. Stiu ca pare o nebunie si poate chiar este, dar sunt nebun dupa fata asta. Ma ajuti?" - este mesajul tanarului.

foto interior si prima pagina: Facebook

6 reguli de baza intr-o relatie noua
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: