Setari Cookie-uri

Patrunjelul si lamaia scad colesterolul. Afla cum trebuie sa le consumi!

Nu mai este o noutate ca lamaia si patrunjelul sunt doua alimente extrem de benefice pentru organism. Daca sunt consumate impreuna, aceste doua ingrediente scad nivelul colesterolului din corp, prevenind astfel bolile cardiovasculare.

Patrunjelul contine doua tipuri de ingrediente, foarte importante pentru sanatate. Primul grup include uleiuri esentiale naturale, iar cel de-al doilea contine flavonoide, substante cu un puternic rol antioxidant.

In plus, patrunjelul este o sursa buna de vitamine (A, C si K), de aceea este recomandat pentru consum cu scopul de a tine la distanta racelile si gripa.

Nu in ultimul rand, frunzele de patrunjel sunt un excelent remediu contra substantelor daunatoare din corp, stimuland organismul sa le elimine mai repede.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: lamaie si patrunjel, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.