Setari Cookie-uri

Video: Daca sotul ei ar fi ascultat ASTA, ar fi inca in viata. TU ai puterea de a schimba ceva!

Nu lasa ca asta sa ti se intample si tie. Un mesaj puternic ce trebuie impartasit cu toate persoanele din jurul nostru.

Ar fi minunat daca am putea da timpul inapoi si sa fim capabili sa ne putem oferi un sfat noua, adolescentilor, celor care inca nu stiu cum este viata de fapt. In clipul pe care urmeaza sa il vedeti (Dear 16-year-old me), mai multe persoane adulte au un mesaj important pentru ei, pe cand aveau varsta de 16 ani.

Aceste persoane nu sunt actori, sunt oameni normali, care au decis sa impartaseasca problemele si povestile lor de viata cu noi. Toti au fost diagnosticati cu melanom malign si isi doresc ca acest lucru sa nu ni se intampla si noua.

Mesajul lor este unul extrem de puternic:

"Acesta este locul prin care au scos cancerul afara din corpul meu. Se numeste melanon malign. Malign? Nu este un cuvant foarte frumos. Acesta este o tumora care incepe in celulele pielii, celule care dau culoare pielii si parului tau. Nu este doar cancer de piele. Ei bine, este. Dar nu este un cancer pe care il tai si vei fi bine din pacate. Este genul de cancer pe care trebuie sa il prinzi si sa il tai inainte de a se raspandi. Si se raspandeste foarte rapid, ajungand in locuri precum ficat, plamani, creier.

Citește și:


Ai nevoie de un an de terapie… iar unele injectii vei fi nevoit sa le faci chiar tu. Mi-as fi dorit sa stiu ca o mica arsura de soare dubleaza sansele de a forma melanom. Pielea alba si parul rosu inseamna un risc mai mare de a face acest tip de cancer.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.