Setari Cookie-uri

Acest barbat a intalnit intr-un magazin un baietel de cinci ani. Ce a urmat i-a schimbat RADICAL viata

Un barbat a vazut un baietel intr-un magazin. Incerca sa cumpere o papusa. Cand s-a apropiat de el, copilul i-a spus asta.

Ma plimbam printr-un targ de produse, cand mi-a sarit in ochi un baietel care nu avea mai mult de cinci sau sase ani. Vorbea cu un vanzator.

Vanzatorul i-a spus: “Imi pare rau, dar nu ai suficienti bani pentru a cumpara aceasta papusa.”

M-am apropiat de ei. In acel moment, baietelul s-a uitat la mine si m-a intrebat: “Domnule, ma poti ajuta sa numar banii? Vreau sa stiu daca pot cumpara papusa.”

Am numarat banii alaturi de el, trecand cate o moneda dintr-o manuta in cealalta.

“Stii ca nu ai destui bani pentru a cumpara papusa, dragul meu.” – i-am spus.

Baietelul tinea in mana papusa si parea ca nu vrea sa ii dea drumul.

“Aceasta este papusa pe care sora mea mai mica o iubeste. Si-o doreste de foarte mult timp. Am vrut sa o iau cadou de ziua ei. Vreau sa i-o dau lui mami pentru ca ea sa i-o dea surioarei mele cand merge sa o vada.” – a spus copilul cu lacrimi in ochi.

Citește și:

M-am uitat cu mare atentie la el. Nu intelegeam ce vrea sa zica… insa ochii lui erau plini de durere.

“Sora mea a plecat sa fie ingerul lui Dumnezeu. Tati spune ca mami se va intalni foarte curand cu surioara mea… si m-am gandit ca as putea sa ii dau aceasta papusa ca sa isi aminteasca de mine.” – a mai spus copilul.

Inima mea aproape ca s-a oprit din batut. Baietelul s-a uitat la mine si a adaugat:

“I-am spus lui tati sa o convinga pe mami sa mai ramana cu noi. Vreau sa astepte pana cand ma intorc de la magazine.”

L-am vazut scotand din buzunar o fotografie. Mi-a intins-o si am luat-o sa vad ce reprezinta… era o poza cu el razand:

“Vreau ca mami sa ia aceasta poza cu ea si sa i-o dea surioarei mele pentru ca ea sa nu ma uite. O iubesc tare mult pe mami si mi-as dori sa nu plece… dar tati spune ca trebuie sa mearga sa fie cu sora mea mai mica. Ea are mai multa nevoie de mami decat avem noi.”

Citește și:

S-a uitat din nou la papusa cu ochii tristi. Am scos repede niste bani din portofel si i-am zis:

“Cred ca am numarat gresit. Nu vrei sa vedem daca sigur nu ai bani pentru papusa?”

El mi-a spus: “Bine, sper sa am suficienti.”

Am adaugat o parte din banii mei cand el nu se uita, apoi am inceput sa numar. A fost de ajuns pentru papusa si au mai ramas si cativa banuti in plus – i-am zis sa isi cumpere si el o jucarie sau sa faca ce vrea cu ei.

Micutul a spus: “Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca am suficienti banuti. Aseara, inainte de a merge la culcare, l-am rugat sa am destui bani pentru a cumpara aceasta papusa. El m-a auzit. Am mai vrut sa cumpar si pentru mami un trandafir alb, insa nu am mai indraznit sa ii cer lui Dumnezeu si asta. Dar uite ca mi-a dat suficienti bani pentru a cumpara si papusa si trandafirul. Mami iubeste trandafirii albi.”

Citește și:

Mi-am terminat cumparaturile fiind cu totul o alta persoana decat cea care eram inainte. Nu mi-am putut scoate din minte discutia pe care am avut-o cu acest copil. Apoi mi-am amintit de o stire pe care am citit-o in urma cu doua zile in ziare, in care era mentionat faptul ca un sofer beat cu un camion a lovit un autoturism in care se aflau o femeie tanara si o fetita. Fetita a murit pe loc, iar mama a fost dusa la spital in stare critica.

Familia a decis sa o scoata de la aparate deoarece medicii i-au spus ca nu se va mai trezi din coma. Oare aceasta era familia baietelului?

La doar trei zile de la aceasta intamplare, am citit in ziar ca femeia a murit. Nu m-am putut opri, asa ca am mers si am cumparat un buchet de trandafiri albi si m-am dus la inmormantare; ea era acolo, in sicriu, cu un trandafir alb frumos pus in mana ei, alaturi de fotografia baietelului. Papusa era pus ape pieptul ei. Am plecat cu ochii plin de lacrimi, simtind ca viata mea s-a schimbat pentru totdeauna.

Citește și:

Dragostea pe care acest baietel a avut-o pentru mama si surioara lui este atat de mare.. si intr-o fractiune de secunda un sofer beat i-a distrus familia.

foto prima pagina: altanaka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.