Setari Cookie-uri

Un barbat de 50 de ani intra intr-un magazin de cosmetice. Ce face? INCREDIBIL

Un domn de vreo 50 de ani, foarte bine aranjat, a intrat intr-un magazin de produse cosmetice.

Un domn de varsta mijlocie a intrat in magazinul de cosmetice si a mers direct la produsele de machiaj. Fetele de la vanzari s-au apropiat de el presupunand ca isi doreste sa cumpere un cadou pentru sotia lui.

Spre surprinderea lor, el le-a rugat sa il invete cum sa aplice un machiaj. Tinerele erau foarte surprinse, insa au dat dovada de profesionalism si i-au tinut o lectie de machiaj. El isi lua notite detaliate pe parcursul lectiei; la final, una dintre fete nu si-a mai putut stapani curiozitatea si l-a intrebat de ce vrea sa stie asta.

El a raspuns: “Draga mea sotie si-a pierdut recent vederea intr-un accident teribil. Suntem casatoriti de trei decenii si ea stie ca eu o vad ca fiind cea mai frumoasa femeie din lume. Dar acum, cand iesim pe strada, nu mai are incredere in ea ca inainte. Am venit aici pentru ca vreau sa o ajut sa fie femeia care era inainte; si daca pot face asta cu ajutorul machiajului pentru a se simti frumoasa, atunci o voi face… de fiecare data cand va avea nevoie.

Citește și:

foto prima pagina: BlueSkyImage, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.