Setari Cookie-uri

Aceasta nu este o nunta obisnuita. Este important ca toti sa vedem acest filmulet

Impreuna putem face o schimbare. Acest clip are o poveste incredibila.

Arata ca o nunta de poveste. Cu exceptia unui SINGUR lucru.

Nuntile ar trebuie sa fie ocazii vesele si festive, insa clipul de mai jos prezinta o poveste care este departe de a fi un basm.

"Lilly, o fetita de doar 11 ani, se casatoreste cu John, un barbat de 35 de ani. Cei doi isi unesc destinele intr-o ceremonie intima, intr-o capela umpluta cu trandafiri, panglici pastel si.. multe lacrimi.

Lilly a fost nevoita sa se invoiasca de la scoala astfel incat cuplul sa obtina reducere la pachetul de nunta din timpul saptamanii; din pacate, asta nu este tot. Fetita nu va mai merge la scoala pana in septembrie deoarece trebuie sa se obisnuiasca cu viata de femeie casatorita; in plus, John deja isi doreste copii.

In ziua nuntii, John isi asteapta cu mandrie noua lui mireasa, in timp ce Lilly isi ia la revedere de la familia ei, de la educatie si de la copilarie." - este povestea din spatele clipului.

Citește și:

Aproximativ 15 milioane de fete vor fi casatorite in acest an; ele nu vor mai avea dreptul la o copilarie frumoasa. Acest filmulet a fost produs de UNICEF in colaborare cu Bridal Musings, unul dintre cele mai importante bloguri de nunta din lume si are scopul de a pune in prim plan aceasta realitate sumbra.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.