Setari Cookie-uri

Un batranel a trimis aceasta scrisoare catre cei dragi. De luat aminte

Aceasta scrisoare minunata a fost scrisa de un batran pentru oamenii dragi din viata lui.

Am crescut cu niste parinti incredibili. Mama, Dumnezeu sa o odihneasca, spala folia de aluminiu dupa ce o folosea la mancare pentru a o refolosi. Ea era regina reciclarii inainte de a exista asta. Tata era mai fericit sa repare pantofii vechi decat sa cumpere altii noi.

Casatoria lor a fost una frumoasa, iar visurile foarte indraznete. Cei mai buni prieteni ai lor traiau la doar cativa pasi de ei.

Chiar si acum mi-i imaginez. Tata in pantaloni, tricou si o palarie, iar mama intr-o rochie de casa.. amandoi prin gradina, plantand, sapand, si ingrijind legumele. Acesta era un mod de viata si era perfect pentru noi. Fara griji, fara probleme... doar fericire. Asa am invatat sa apreciez ce am si sa nu fiu risipitor.

Dar apoi mama si tata au murit. In ziua aceea, in camera de spital am fost lovit de o durere pe care nu o mai simtisem niciodata. Stiam ca ei nu mai sunt.

Citește și:

Atunci am invatat ca cei pe care ii iubim si la care tinem cel mai mult vor pleca de langa noi si niciodata nu se vor mai intoarce. Asa ca, daca mai sunt langa tine, iubeste-i, apreciaza-i si petrece timp cu ei. Nu lasa ca problemele, greutatile si grijile sa intervina intre voi.

Nu renunta la nimeni pentru ca este batran, bolnav sau are alte probleme. Acest lucru trebuie aplicat nu doar in casatorie, relatii, lucruri vechi, copii cu probleme... catei schiopi, parinti batrani. Ii tinem langa noi pentru ca ii iubim, pentru ca ei ne iubesc.

Exista cateva lucruri care fac ca viata sa fie cu adevarat importanta... si aici ma refer la copii si la oameni care sunt speciali pentru noi, chiar daca sunt anumite momente in care ne purtam ca si cum nu ar exista. Dar ei exista... asa ca trebuie sa ii pastram intotdeauna aproape de noi.

Familia si prietenii buni sunt precum stelele. Poate ca noi nu le vedem intotdeauna, dar stim ca sunt acolo intotdeauna... asta pana cand nu mai sunt. Asa ca, cat inca mai avem timp, sa ne amintim ca planul lui Dumnezeu este sa ii pastram pe acesti oameni speciali aproape de noi.

Citește și:

Acest batranel a trimis scrisoarea catre cei dragi. Doua saptamani mai tarziu, el a murit.

Impartasiti aceasta scrisoare cu oamenii dragi din viata voastra.

foto prima pagina: eldar nurkovic, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.