Setari Cookie-uri

Cand Dumnezeu vorbeste...

Ia-ti doua minute si citeste aceasta povestioara minunata.

Cu sute de ani in urma, a existat un barbat care a calatorit mult pana cand si-a gasit femeia pe care sa o ia de sotie. Imediat ce s-au casatorit, ei au pornit la drum pentru a ajunge acasa. Traversau un lac foarte mare si adanc cu o barca, cand deodata a inceput furtuna. Nori negri si fiorosi au acoperit tot cerul. Omul era un razboinic, insa femeii ii era foarte frica, gandindu-se ca nu vor avea nicio sansa si ca, cel mai probabil vor muri amandoi.

Barca era mica, iar furtuna devenea tot mai puternica. Barbatul statea in tacere, calm si linistit, ca si cum nu se intampla nimic.

Tremurand, femeia l-a intrebat: "Nu ti-e frica? Acestea pot fi ultimele clipe din viata noastra. Nu cred ca vom ajunge la mal. Numai un miracol ne poate sava. Nu ti-e frica? Esti nebun sau ceva? Esti din piatra?"

Barbatul a ras si si-a sarutat sotia pe frunte, apoi a scos sabia pe care o tinea la brau si a adus-o aproape de gatul femeii...

Citește și:

El a intrebat-o: "Ti-e frica?"

Ea a inceput sa rada si a spus: "De ce sa imi fie frica? Daca sabia este in mainile tale, nu imi este frica. Stiu ca ma iubesti."

El a pus sabia inapoi si a a zis: "Acesta este si raspunsul meu. Stiu ca Dumnezeu ma iubeste, iar furtuna este in mainile lui. Asa ca indiferent de ce va urma, va fi bine... pentru ca totul este in mainile lui si el nu face nimic gresit."

Morala: Ai incredere deoarece iti poate transforma intreaga viata. Lasa-ti tot tumultul vietii deoparte si asculta. Asculta linistea din jurul tau, asculta-ti respiratia, asculta-ti sunetul pe care il fac pasii tai. In tine exista putere pentru a trece peste orice obstacol si pentru a merge mai departe.

Acum te invit pe tine sa iei loc pe o banca, sa scapi de toate problemele, sa iti deschizi sufletul, sa asculti si sa zambesti!

Citește și:

foto prima pagina: Dmytro Balkhovitin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.