Setari Cookie-uri

13 lucruri marunte care te ajuta sa fii un alt om

Aveam nevoie de aceste cuvinte frumoase.

Intotdeauna trebuie sa lucram la propria persoana. Sunt anumite lucruri marunte pe care le putem face pentru noi, care ne pot ajuta sa ne dezvoltam, sa crestem, sa gandim altfel... sa devenim alti oameni. Mai buni, cu un suflet mai frumos si mai siguri pe noi.

Iata cateva lucruri mici care te ajuta sa fii un alt om.

1. Fii prieten cu diferite tipuri de oameni. Nu izola viziunea asupra lumii prin socializarea doar cu cei care sunt in mod fundamental la fel ca si tine.

2. Citeste. Stii cati oameni citesc mai mult de un articol? Putini. Stii de ce conteaza? Pentru ca o carte pe care o citesti in aceasta saptamana iti poate schimba modul in care gandesti peste cativa ani.

3. Pune-ti intrebari si invata sa ai dubii. Oamenii care nu sunt suficient de siguri pentru a face aceste lucruri stagneaza.

4. Fii dispus sa traiesti diferit de alte persoane.

Citește și:

5. Invata sa gatesti mancarurile care iti plac si nu le mai comanda.

6. Invata cum sa iti gestinezi banii intr-un mod care sa te faca sa te simti responsabil si liber, nu restrictionat.

7. Pune deoparte putini bani in fiecare luna (indiferent de ce suma alegi sa pui) pentru a nu iti face griji in cazul in care exista obstacole de-a lungul drumului.

8. Devino dependent de durerea sanatoasa. Genul de durere care vine din ore intregi de practica sau de manevrare prin disconfortul trainuirii mintii tale de a se concentra asupra unei singure sarcini pana in momentul in care este completa. Cu cat iti canalizezi mai mult aceasta "durere" asupra unui lucru productiv, cu atat mai putin vei fi tentat sa renunti.

9. Ramai sigur pe tine in momentul in care accepti ca te-ai inselat. Nu exista niciun esec in a gresi.

10. Foloseste cardul de credit doar pentru lucruri pe care vei fi capabil sa ti le amintesti in trei luni de acum.

Citește și:

11. Fa pace cu ce iti place si ce esti. Accepta lucrurile valoroase din viata ta si pe cele mai putin valoroase. Intelege la ce esti priceput si la ce nu.

12. Reflecta asupra vietii tale. Care este drumul pe care mergi?

13. Fa lucruri in mod intentionat. Nu lasa ca viata ta sa fie o serie de actiuni fara decizii, actiuni aleatorii care par frumoase pe moment, insa in cele din urma sunt lipsite de sens.

foto prima pagina: StudioSmart, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.