Setari Cookie-uri

Ce este asa-numita hrana vie, dieta care face furori in intreaga lume

Omenirea este tot mai preocupata de nutritie. Un adevarat fenomen a cuprins mapamondul, iar informatiile despre cum sa traim sanatosi strabat continentele. La moda este acum, in multe parti ale Planetei, asa-numita hrana vie.

Hrana vie, asa se numeste acum un tip de dieta la mare moda in intreaga lume si care include produse nemodificate termic si tehnologic. Acest regim alimentar intra in componenta dietei Raw Vegan.

Termenii provin din limba engleza si, in traducere, inseamn "vegan crud", adica toate produsele vegetariene, fara produse animale, consumate in stare naturala. Unii specialistii straini spun ca ar fi bine ca hrana sa se bazeze 100% pe astfel de preparate. Altii sunt ceva mai blanzi cu procentele.

Specialistii spun ca mancarea sanatoasa nu inseamna si costuri mari! Importanta este selectia produselor si informatia de care dispunem. Primul pas ar fi sa devenim mai flexibili. Pe cat se poate.

Daca suferiti de anumite afectiuni sau daca suspectati ca nu va este indicata aceasta diet , consultati si un medic inainte de a va schimba stilul de viata.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: Ievgeniia Maslovska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.