Setari Cookie-uri

Daca nu te respecta, nu te iubeste. Este al dracului de simplu

Fata draga, tine minte ce iti spun acum. Este foarte important.

Fata draga, stiu ca intr-un fel crezi ca te iubeste. Si, poate ca intr-un fel, si el crede asta. Poate ca tu il faci sa se simta cum nu s-a mai simtit pana acum. Sau poate ca in mintea lui el te face cu adevarat fericita. Poate ca in zilele lui bune crede ca te vrea doar pe tine pentru tot restul vietii tale. Stiu ca traiesti pentru acele zile - acele momente in care sunteti doar voi doi si restul lumii. Stiu ca traiesti pentru acele momente in care simti ca tu esti tot ce are nevoie pentru a fi implinit.

Insa... apoi, vin si celelalte zile. Cele urate. Cele in care spune tot ce il deranjeaza, cele in care te jigneste, cele in care nu te apreciaza... acele zile in care te face sa te simti inferioara lui doar pentru ca iti exprimi propria parere. Acele zile in care incerci sa ai o conversatie cu el, insa ochii si mintea lui sunt in alta parte. Acele zile in care ai nevoie doar de umarul lui, insa el nu este langa tine.

Citește și:

Acele zile par sa apara mai des decat vrei sa recunosti... si faci tot posibilul sa uiti de ele. Incerci sa le blochezi in mintea ta, in speranta ca maine urmeaza o zi din cele bune, o zi in care stii ca te iubeste.

Draga mea, asculta ce iti spun. Este foarte simplu - daca nu te respecta inseamna ca nu te iubeste. A respecta pe cineva inseamna sa ii asculti opiniile si sa le accepti chiar daca nu esti de acord cu persoana respectiva. Inseamna sa asculti cand spune nu si sa accepti asta. Inseamna sa ii accepti propriile sentimente, ganduri si actiuni... si sa intelegi ca nu poate fi ca tine intotdeauna. Este o alegere pe care o faci de a ii fii alaturi la bine si la greu.

Prea des, in cautarea dragostei, permitem ca alte lucruri sa se strecoare pe plan secund. Ni se spune ca dragostea inseamna compromis si este adevarat. Cu toate acestea, avem tendinta de a compromite lucrurile gresite pentru ca ne dorim din suflet ca persoana din fata noastra sa fie cea langa care sa ne petrecem restul vietii. In mod constant ne lasam calcate principiile si ne lasam puse la perete... ranite, jignite, mintite... si pentru ce?!

Citește și:

Si sa iti mai spun ceva: asta nu este iubire! Tu meriti respectul lui asa cum meriti si dragostea lui. Esti o femeie incredibila, cu vise frumoase, cu un suflet bun... meriti sa fii respectata tot timpul, nu doar cateva zile pe an. Fata frumoasa, tu meriti mult mai mult. Meriti sa mute muntii pentru tine...

Asa ca nu iti sacrifica viata, bunul simt, respectul tau... pentru cineva care te iubeste doar din cand in cand. Nu vreau sa mai crezi ca trebuie sa sacrifici ceva pentru a obtine altceva.

foto interior si prima pagina: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.