Setari Cookie-uri

O scrisoare pentru mame, femeile minunate din viata noastra

Daca te uiti la ceea ce deja ai in viata, vei avea mereu mai mult. Daca te uiti la ce nu ai in viata, nu vei avea niciodata indeajuns.

Draga mama,

Ce mai faci? Stiu ca sunt oameni care te intreaba acest lucru de o suta de ori pe zi fara sa le pese cu adevarat si fara sa se uite in ochii tau. Insa eu vreau sa stiu cine esti. Vreau sa aud ce se intampla la locul de munca, de ce astepti cu nerabdare sfarsitul de saptamana si ce te face cu adevarat fericita. Vreau sa stiu totul despre tine. Daca ai timp, as vrea sa imi povestesti.

Stiu ca nu este intotdeauna usor. Stiu ca oamenii incearca sa iti spuna ca este greu sa fii femeie. Exista intotdeauna ceva la tine ce trebuie perfectionat, iar tu incerci intotdeauna sa fii o versiune mai buna a ta, mai puternica, mai fericita. Insa este atat de dificil. Simti ca esti mica, fara importanta... si este atat de gresit. Lumea are nevoie de tine chiar daca uita sa iti spuna.

Eu vreau sa iti multumesc. Sa iti multumesc pentru ca imi arati ca o femeie poate fi atat de puternica. Sa iti multumesc pentru ca poti sa ai si un loc de munca, sa fii si sotie, si mama, si femeie de casa. Sa iti multumesc pentru ca esti o super femeie. Sa iti multumesc pentru ca mi-ai amintit definitia feminitatii. Sa imi multumesc pentru ca m-ai invatat sa nu renunt niciodata, indiferent de cat de dificil este drumul pe care merg. Sa iti multumesc ca te-ai ridicat de nenumarate ori de jos si ai continuat, depasind obstacole care pareau de netrecut.

Citește și:

Iti multumesc pentru curaj, pentru lupta, pentru puterea de care ai dat dovada. Iti multumesc pentru grija pe care o porti nu doar sotului, parintilor si copiilor, ci tuturor oamenilor pe care ii intalnesti. Iti multumesc pentru ca esti femeie!

Tu vezi lucrurile altfel si intelegi fara a fi nevoie sa ti se spuna ceva. Esti o persoana buna, ai un suflet incredibil si oferi toata dragostea pe care o ai. Iubirea ta nu vine cu conditii si ultimatumuri, iubirea ta este nelimitata. Traiesti pentru a oferi iubire.

O sa te rog sa fii in continuare la fel. Pentru ca toti avem de invatat de la tine cate ceva. Si te-as mai ruga ceva, daca imi permiti: ai rabdare cu noi si nu ne parasi niciodata.

foto interior si prima pagina: fantom_rd, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.