comunicat de presa:

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Sarbatorile de iarna au intrat in linie dreapta. Tu ce cadou iti doresti de Craciun? Cine este cel care se gandeste la tine? intre a oferi si a primi este o relatie foarte speciala, pe care o putem exersa cel mai bine in aceasta perioada a anului la AFI Cotroceni. Pentru cei care iubesc sa daruiasca, AFI Cotroceni, cel mai mare mall din Romania, a inventat o noua meserie – cea de Daruitor.

Ce presupune sa fii Daruitor de meserie? Acesta se subordoneaza ierarhic lui Mos Nicolae (boss) si lui Mos Craciun (big boss) si nu poate delega din sarcini sau responsabilitati. De asemenea, trebuie sa aiba studii superioare de specialitate in AFI Cotroceni, sa fie un shopper experimentat in magazinele de jucarii, haine, bijuterii, accesorii si altele. Cautam persoane cu abilitati foarte bune de comunicare si relationare cu prietenii si familia. Atentia distributiva si memoria prodigioasa pentru sesizarea detaliilor si indiciilor sunt un atu, iar capacitatea rapida de decizie, o calitate. Un avantaj il reprezinta experienta in operare mobile avansata, astfel incat sa poata grupa pe categorii, lista cu idei si optiuni de cadouri. Campania „Daruitor de meserie” te provoaca sa iesi din tipare si sa alegi cadouri inspirate si asteptate de cei dragi, din cel mai mare mall din Romania.

Numaratoarea inversa pana la sosirea Craciunului a inceput! Nu mai e mult şi vom darui celor dragi cadouri atent alese. Fiecare familie sau grup de prieteni are cate un Daruitor, acea persoana care se dedica planificarii sarbatorii perfecte, alegand cadourile potrivite si dorite de membrii familiei sau de prieteni. Fie ca e vorba despre cumparaturi pentru zilele de Craciun sau de cadourile alese pentru ceilalti, el este cel caruia ii place sa ofere tot ce e mai bun celor din jur, iar fericirea lor este cel mai frumos cadou pe care il poate primi. Campania noastra isi propune sa ii identifice si sa ii recompenseze exact pe acesti oameni”, a declarat Amira Stanescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Superstitii de Craciun: ce ne aduce sarbatoarea magica
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: