Setari Cookie-uri

Cum să nu dai cu bâta-n baltă (și) de Crăciunul ăsta!

Pentru că sunt o ființă blândă, bună și generoasă, dacă ești atent, te scap de cadoul de Crăciun. Și de ăla de 8 martie.

Bună ziua, m-am întors momentan, sunt bine, mulțumesc. M-a stârnit perioada asta pre-Crăciun suficient de tare încât să deschid word-u’ ca să vă zic așa: dragi domni, și bă băieți, voi ce le luați femeilor din viețile voastre de Crăciun? Că eu am o listă lu-hungă de cadouri nereușite primite de-a lungul timpului de la diverse personaje dotate cu mai multă sau mai puțină durere de bască raportată la relația noastră.

Înainte să ziceți că sunt materialistă, motivul pentru care Moșii aștia au dat cu bâta-n baltă nu a ținut de bani, ci de emoția (ne)investită în niște chestii scumpe, absolut generale pe care puteau să le ofere mamei, colegei de birou sau vecinei de palier.

Nu știu cum sunteți voi dar atunci când știu că am de făcut un cadou îmi iau avânt cu ceva timp înainte, fac liste, stalkeresc pe feisbuc mai aprig decât nevasta în căutare de dovezi compromițătoare. De exemplu, vine secret santa la birou în vreo 10 zile. Am deja 3,4 opțiuni pentru fiecare colegă de birou, cu mărimi, preferințe, pasiuni și simpatii. Cadoul pentru bărbatul care mă suportă cu stoicism e pregătit de vreo 3 săptămâni și lângă el e acatistu` cu ”Dă, Doamne Tu, să nu îmi dea papucii până de Craciun că n-am ce să fac cu el și nici nu pot să îl returnez.”

Citește și:

Nu sunt singura care s-a lovit de treaba asta cu cadouri de umplutură. Am o prietenă care m-a sunat acum vreo doi ani între sărbători bosumflată, plânsă și zăludă. Gata, aia e, relația ei a ajuns la final, limpeduza și ceapa mamii lui de bărbat.

- Știi ce mi-a luat de Crăciun? O pijama! Pi-ja-ma!

- Păi și nu l-ai pus să o dea jos cu dinții de pe tine, să rupă dantelă, să sară capsele?

- Nu, Noemi, că îi rămânea lâna-ntre dinți. Mi-a luat d-aia flaușată, moartea pasiunii. Chiloți cu mânecă și glugă, înțelegi? Numai punga de pus în cap mai lipsește.

- Lasă, mă, îți ține de cald când nu e el acasă, încerc să o împac eu.

- I-a luat la fel și lu’ mamaia. Doar că a ei e verde!

Hăi, hăi, meri crizmăs!

Foto Alina Reviakina/ Shutterstock

Citește și:

Acum puteți să ziceți voi că nu e un capăt de țară, că gestul contează, dar pijamaua flaușată, oricât de practică și călduroasă ar fi nu zice te doresc de mă dor c…ălcâiele, aș mușca din tine, te-aș lua și pe o parte și pe alta, te-aș pardon, ca-n tinerețe. Zice ”Na, cadou, lasă-mă-n pace. La mulți ani, cale bătută!”

Prin urmare, dacă ați dat năvală la pijamale flaușate, seturi cadou cremă de mâini + deo parfum = 25 lei, parfumuri alese complet întâmplător, ARUNCAȚI CE AVEȚI ÎN MÂNĂ, scuipați în sân și căscați bine ochii la ce vă zice sora voastră albă Noemi: cel mai mișto, cel mai de preț și cel mai cel cadou pe care îl puteți oferi partenerelor este exact ce vă oferă ele tot tot anul, gratis, doar pentru că vă iubesc, pentru că sunt femei care știu să empatizeze, care de multe ori vă pun pe voi pe primul plan nu ca să scape de gurile voastre, așa cum faceți voi cu ele, ci pentru că le pasă într-adevăr: niște timp, domni și flăcăi. Dați-le niște timp doar pentru ele în care să respire, să nu își mai bată capul și cu frecăngeala de la job și cu frecăngeala de acasă, să se adune, să se relaxeze și, pardon bis, să le doară-n umbra tocului de restul lumii.

Citește și:

Pentru că de-Crăciun-fii-mai-bun, vă dau cadoul mură-n gură: trimiteți-le 3 zile de acasă în tabăra Kudika, între 11 și 13 ianuarie 2019. Le ducem la saună, la cromoterapie, la baie turcească, meditații, Qi Qong, masaj, tot ce trebuie. În astea trei zile, o să stea de vorbă cu Oana Bulzan Trifu, medic nutriționist despre ce, cât și cum ar trebui să mănânce ca să fie sănătoase (p.s: cel mai probabil o să vă învețe și pe voi. No worries, nu o să vină acasă cu regim pe bază de morcovi), fără diete, fără înfometare. De asemenea, o să aiba parte de 3 workshop-uri de spiritualitate și dezvoltare emoțională ținute de Andreea Billig, speaker motivațional și autoare de best sellers. Toate astea se vor întâmpla la Atasagon, centru de detox premium din Brașov și peste noapte vor dormi la Ramada****. Înscrierile se fac AICI.

Citește și:

Nu doar că v-am scăpat de cadoul de Crăciun dar vă strecurăm și cadoul de Valentine’s Day, 8 martie sau ziua de naștere. Dacă luați cadou biletul în tabăra Kudika până pe 17 decembrie, primiți din partea noastră pachetul Loisir de la 1000 de planuri. Pachetul este de fapt un voucher cu acces gratuit la spa, piscină, ore de dans sau activități manly-man pline de adrenalină (în cazul în care vreți să țineți voucherul pentru voi.) Detalii tot aici.

Tl;dr: #ideidecadouri, #cadourideCraciun: trimite-ti iubita în tabăra Kudika la chill, spa și relax ca să fii iubit tot anul. Uneori și de două ori pe noapte.

Foto prima pagina Mark Nazh/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.