Setari Cookie-uri

10 melodii românești care te binedipsun instantaneu

Bucură-te de beneficiile terapiei prin muzică și dans! Nu lăsa o zi să treacă fără ca urechile să-ți audă acordurile și versurile vesele ale piesei tale favorite. Ți-am pregătit și eu un mic playlist care să îți fie terapie în zilele mai puțin colorate.

Spunea zilele trecute cineva de la radio că muzica românească este din ce în ce mai tristă. Acum, dacă stăm să ne gândim bine, baladele sunt și cele care prind cel mai tare la public, pentru că fiecare dintre noi a suferit la un moment dat sau este îndrăgostit ori trăiește o poveste de dragoste platonică, etc. Baladele plac până și părinților și bunicilor. Poate de aceea muzica românească pare să se ducă într-o zonă cu nori mai gri și picături de ploaie.

Dincolo de toate astea, dincolo de artiștii care vor să vindece suflete cu baladele lor, sunt și artiștii care vor să aducă puțină veselie în țară. Eu am ascultat radiourile, m-am uitat pe posturile de televiziune și pe marele Youtube și iată ce playlist frumos și vesel am alcătuit cu melodiile românești!

Citește și:

Melodii romanesti care te fac sa dansezi

P.S.: Melodiile românești alese sunt piese lansate în anii apropiați, piese ale artiștilor aflați și în ziua de azi pe val.

Smiley - Să-mi fie vara

Cabron feat. Smiley și Guess Who

What's UP - Bine

Nicole Cherry - Vara mea

Nosfe feat. Ruby - Condimente

Alex Velea - E marfă tare

Cabron - Iarna pe val

SHIFT feat. Connect-R - Piele albă, piele neagră

Delia - 1234 (Unde dragoste nu e)

Jazzy Jo feat. Dorian - Mi-ai intrat în cap

sursa foto front page: shutterstock/by bbernard

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.