Setari Cookie-uri

Advertorial Ce mai citim? Iată 4 recomandări de Ziua Internațională a Cărții

Iată 4 titluri pe care nu ar trebui să le ratezi:

Elefant.ro celebrează în acest an Ziua Internațională a Cărții împreună cu cititoarele sale. Pe 23 aprilie, pentru doar 24 de ore, o selecție de cărți de ficțiune și romance vor avea reduceri de până la 70%.

Iată 4 titluri pe care nu ar trebui să le ratezi:

1. Prea multă fericire, de Alice Munro. Laureata premiului Nobel pentru literatură grupează în acest volum zece povestiri scurte, fiecare aproape ca un roman în miniatură. Eroii povestirilor celebrei scriitoare canadiene îndură pierderi, șocuri, dezamăgiri, revelații neplăcute despre propriul caracter și totuși merg mai departe, pentru că acesta este sensul vieții. Cu o voce narativă unică, Alice Munro se strecoară în labirintul întunecos al sufletului uman, dezvăluind secrete și încordări interioare indescifrabile din exterior.

Discount ZIC: 65%

2. Curajul de a fi vulnerabil, de Brené Brown. Este o carte despre … curaj. Într-o lume a lui „niciodată nu-i destul“, în care frica a devenit o a doua natură, vulnerabilitatea este incomodă. Uneori, chiar puțin periculoasă. Fără îndoială, a ne-o asuma implică riscuri. Și atunci, ce e de făcut? “Curajul de a fi vulnerabil” propune o viziune nouă și puternică despre ce înseamnă a ne lăsa văzuți. Și ne învață să o facem, pas cu pas. Autoarea, Brené Brown, doctor în asistenţă socială, este profesor cercetător la Graduate College of Social Work din cadrul Universităţii din Houston, program finanţat de Fundaţia Huffington și a petrecut ultimii 20 de ani studiind curajul, vulnerabilitatea, ruşinea şi empatia.

Discount ZIC: 52%

3. Hippie, de Paulo Coelho. În noul său roman autobiografic, celebrul autor reînvie visul de iubire și pace universală al generației hippie de la începutul anilor 1970. Paulo, un brazilian de 23 de ani care își dorește să devină scriitor, străbate lumea în căutarea libertății și a sensului profund al existenței. Împreună cu Karla, o tânără olandeză pe care o întâlnește la Amsterdam pornește într-o călătorie prin Europa care marchează și începutul poveștii lor de dragoste și al căutarii de sine. Cea de-a douazecea carte scrisă de Paulo Coelho, Hippie este un roman despre găsirea propriului drum.

Discount ZIC 65%

4. Coco Chanel, de Edmonde Charles – Roux. Misterioasă pentru apropiați, Gabrielle Chanel a fost de-a lungul întregii existențe o femeie în afara tiparelor, o persoană în afara normelor, într-o societate conformistă. Autoarea, Edmonde Charles-Roux, editoarea revistei Elle și laureată a premiului Goncourt, își propune să ne-o arate pe adevărata Coco. De la fetița unor negustori ambulanți din Cevennes, până la mica elevă internă la călugărițele din Moulins, de la figuranta dintr-o cafenea unde cânta „Qui qu'a vu Coco dans l'Trocadero?“ până la creatoarea misterioasă de mai târziu.

Prin această cariera agitată, Edmonde Charles-Roux povestește viața unei femei unice, trasând totodată cronica a șaptezeci de ani din secolul XX.

Discount ZIC: 53%

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.