Setari Cookie-uri

Celia, mesaj emoționant pentru Costi Ioniță cu ocazia zilei sale de naștere. Artista îi este pe deplin recunoscătoare

Astăzi este o zi importantă pentru mulți artiști din România, asta pentru că este aniversarea celui care a lansat sute de persoane talentate în muzică și care a creat cariere de succes pentru alți artiști autohtoni. Costi Ioniță împlinește 44 de ani și a fost asaltat de urări care mai de care mai emoționante.

Costi Ioniță a împlinit astăzi 44 de ani și mulți artiști au sărit să îi scrie cele mai calde urări. Artistul este un om extrem de talentat, cu un timbru vocal special, dar și un prieten și un coleg de scenă pe care mulți alți cântăreți s-au putut baza de-a lungul timpului.

Costi Ioniță a ajutat multă lume talentată să apară pe micile ecrane dar a și construit cariere de succes pentru mulți artiști deja cunoscuți în România. Astfel, pentru toată munca sa de-a lungul anilor, Costi Ioniță este apreciat și îndrăgit cu adevărat de multe persoane din showbiz.

Una dintre prietenele sale, artista Celia a ținut să îi scrie un mesaj emoționant lui Costi, iar cuvintele ei l-au atins cu siguranță pe unul dintre cei mai buni compozitori din țară.

"Azi e ziua unui om special care mi-a marcat destinul @costiofficial , un suflet care timp de 10 ani fara încetare mi-a fost îndrumător, prieten, frate, mentor ... Un om căruia ii datorez multe din clipele de fericire absoluta trăite pe scena, 10 ani din viata mea am trăit bucuria scenei, o bucurie care te face sa uiti de tot, un vis împlinit al copilăriei. El este cel care m-a descoperit si mi-a oferit șansa de a trai clipe minunate de-a lungul carierei mele, fiindu-mi sprijin moral si prieten de nădejde.
Cuvintele sunt prea mici pentru a exprima bucuria cu care iti urmăresc ascensiunea bine meritata, ascensiunea ta spirituala si profesională! Energia pe care ti-o simt chiar si de la departare ma face sa fiu sigura ca ti-ai gasit drumul si împlinirea in felul pe care sufletul tau o cauta!",a scris Celia pe pagina ei de Instagram, acolo unde a postat și o fotografie împreună cu cel care a ajutat-o în cariera muzicală.

Citește și:

Mai mult, Celia i-a urat bunul ei prieten ca Divinitatea să îi ofere cele mai prețioase cadouri ale vieții, asta pentru că le merită din plin.

"Dumnezeu sa aiba grija sa te ridice ca pana acum, nu doar profesional dar si spiritual oferindu-ti cadourile pe care banii nu le vor putea cumpara niciodată! La multi ani, Costi!" a mai scris artista pe social media.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.