Setari Cookie-uri

Loredana Groza nu poate divorța de soțul ei din cauza banilor? La mijloc sunt peste un milion de euro

Loredana Groza are un mariaj de 28 de ani alături de Andrei Boncea, însă zvonurile potrivit cărora cei doi ar divorța circulă de mult prin presă. Mai nou, imaginile aristei alături de câștigătorul X Factor au alimentat și mai tare bârfele mondene, însă, se pare că există la mijloc o piedică pentru care Loredana nu poate divorța.

Loredana Groza i-a jurat iubire pe viață lui Andrei Boncea pe data de 10 iunie 1998, chiar în ziua în care artista a împlinit 28 de ani. O lună mai târziu, jurata X Factor a născut primul și singurul ei copil, fiica ei, Elena Boncea. Chiar dacă soțul Loredanei este producător de film, el a ales totuși să stea departe de camerele de filmat și de agitația lumii mondene în care se învârte soția sa.

La un moment dat, Loredana a declarat că nu o deranjează ca soțul ei să nu fie atât de vocal precum este ea în spațiul public și că secretul unei relații de durată este lipsa geloziei dintre parteneri.

"Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc.", a declarat vedeta acum ceva timp.

Citește și:

Afacerile îi leagă mai mult ca orice pe Loredana și soțul ei

Loredana și Andrei Boncea sunt un cuplu și în afaceri, astfel că cei doi dețin o firmă cu venituri profitabile, unde soțul artistei este acționar majoritar.

"Rollywood Film SRL" are ca activitate principală ”producția cinematografică, video și programe de televiziune”, iar în ultimii ani, societatea a avut o cifră de afaceri de peste 5,5 milioane lei (1,1 milioane euro), potrivit wowbiz.ro.

Printre producțiile de succes pe care Andrei Boncea le-a realizat de-a lungul timpului se numără "Supraviețuitorul", "Garcea și oltenii" și "Fire and Ice: Cronica Dragonilor". Mai mult, soțul Loredanei a participat și la diverse producții internaționale care s-au realizat în România, printre care se numeră "Amen", "Callas Forever" sau "Modigliani".

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.