Setari Cookie-uri

Carmen Tănase, aniversare cu surprize! Ce i-a pregătit fiul și mama uneia dintre cele mai îndrăgite actrițe autohtone

Carmen Tănase este sărbătorita zilei, iar la 61 de ani arată și se simte excelent. Cele mai importante persoane din viața ei îi sunt aproape în această zi specială, iar la miezul nopții i-au pregătit o surpriză cu totul deosebită. Totuși, actrița a povestit și despre golul din suflet lăsat de tatăl și soțul ei, care se simte mai apăsător astăzi ca niciodată.

Carmen Tănase este iubită de o întreagă țară, iar aparițiile sale, atât pe scenă, cât și pe micul ecran sunt o adevărată încântare pentru publicul ei numeros. Astăzi este o zi specială pentru actriță, asta pentru că își sărbătorește ziua de naștere, iar vârsta de 61 de ani a prins-o alături de cele mai dragi persoane din viața ei, fiul și mama sa.

Actrița a povestit pentru Antena Stars că a fost sunată încă de dimineață pentru a i se ura "La mulți ani!" și că a primit toate gândurile bune ale tuturor celor care au vrut să îi îi transmită o urare. Mai mult, supriza care a bucurat-o cel mai mult pe Carmen Tănase a venit din partea familiei sale, astfel că la miezul nopții, fiul și mama sa i-au urat "La mulți ani!" și i-au făcut un cadou de suflet.

Citește și:

"Este aici acum și el împreună cu mama au pândit ora 12 noaptea să-mi facă o surpriză, azi-noapte. Mi-au cumpărat ce știu ei că îmi place mie, un parfum, alte chestii, flori, mă rog." a povestit marea doamnă a teatrului românesc pentru Antena Stars.

Totuși, în această zi, mai mult ca oricând, Carmen Tănase îi simte lipsa tatălui și soțului ei care s-au stins prea devreme. Actrița își aduce aminte cu drag de copliăria sa, atunci când părinții îi organizau cele mai frumoase aniversări.

"Au rămas în memoria colegilor mei și acum, după atâția ani. Niște petreceri extraordinare pentru vremurile acelea. Veneau absolut toți colegii de la facultate, și profesori, veneau la noi acasă și se stătea câte două-trei zile, erau chefuri cum erau odată”, a mai adăugat Carmen Tănase.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.