Setari Cookie-uri

Un nou scandal în lumea mondenă?! Iulia Albu și Mihaela Rădulescu sunt la cuțite

Iulia Albu nu se poate abține să nu comenteze vrute și nevrute despre personalitățile din showbiz, astfel că de data aceasta criticul de modă a aruncat cu săgeți otrăvitoare către Mihaela Rădulescu. Diva de la Monaco a dat dovadă de mai multă diplomație și i-a răspuns Iuliei în stilul caracteristic.

Iulia Albu este cunoscută pentru remarcile pe care le face cu nonșalanță despe diverse personaje din lumea mondenă, iar conflictele sunt parte a vieții ei de zi cu zi. Astfel, în emisiunea pe care o moderează în fiecare sâmbătă la Antena Stars, "Poliția Modei", criticul de modă a aruncat cu săgeți otrăvitoare către nimeni alta decât Mihaela Rădulescu.

Băieții de la "Noaptea Târziu" au fost invitații Iuliei Albu în ediția trecută a emisiunii, unde au discutat tot felul de subiecte picante și au abordat diverse teme mondene. La un moment dat, replica de aur a Iuliei a venit ca un trăsnet pentru artiștii de la "Noaptea Târziu".

"Dar și domnului Felix îi plac parașutele și vouă nu?", i-a întrebat gazda emisiunii pe cei trei invitați ai săi.

Citește și:

Replica lui Emi a venit imediat și a destins atmosfera, fără a-i da apă la moară Iuliei Albu.

"Mai mult parapanta", a răspuns artistul de la "Noaptea Târziu".

Reacția Mihaelei Rădulescu

După puțin timp a venit și replica Mihaelei Rădulescu, care nu a dorit să reacționeze în același mod precum a făcut-o Iulia Albu. Cu multă diplomație, diva de la Monaco i-a închis gura stilistei și i-a demonstrat încă o dată că replicile ei nu ajung să o afecteze sub nicio formă.

Mihaela Rădulescu a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu mașina de lux al lui Felix Baumgartner și a scris un mesaj scurt, dar la obiect: "El conduce acea frumusețe, eu merg ca una."

A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.