Setari Cookie-uri

Laurențiu Reghecampf, un tătic mândru. Antrenorul oltenilor a postat prima ecografie cu bebelușul

Laurențiu Reghecampf nu își mai încape în piele de fericire, asta pentru că peste puțin timp va deveni din nou tată. Iubita sa, Corina Caciuc este însărcinată cu un băiețel, iar cei doi viitori părinți așteaptă cu nerăbdare să se finalizeze procesul în care este implicat Reghe pentru a se putea bucura în liniște de familia pe care au ales să o întemeieze.

Laurențiu Reghecampf este mai fericit ca niciodată și așteaptă cu nerăbdare să își țină în brațe băiețelul pe care Corina Caciuc îl poartă în pântece. Antrenorul echipei din Craiova a postat prima ecografie cu copilului lui și al iubitei sale pe social media, arătându-se extrem de entuziasmat că peste puțin timp va deveni din nou tată.

Aflat în plin proces cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a trecut peste separare și zâmbește din nou alături de cea cu care își va construi o nouă familie. Antrenorul Universității Craiova este încântat că va avea tot băiețel și se mândrește cu fiecare ocazie cu bebelușul pe care abia așteaptă să îl țină în brațe.

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Citește și:

Reghecampf mai are doi băieți, Luca, din prima căsătorie cu Mariana Pfeiffer și pe Laurențiu Reghecampf Jr., din mariajul cu sexy-impresara Anamaria Prodan. La rândul ei, încă actuala sa soție mai are două fete din căsnicia cu Tibi Dumitrescu, Sarah și Rebecca.

În plin proces, Anamaria Prodan i-a reproșat lui Reghecampf că nu este recunoscător pentru tot ceea ce a făcut de-a lungul anilor pentru el. Sexy-impresara susține că l-a ajutat pe Reghe mai mult decât oricine altcineva.

"N-a făcut nici Iisus pentru omenire câte am făcut eu pentru el. Îl sunam și-i spuneam 'prietene, cazi în cap și nu-ți mai întindem mâna'. Ați văzut un PR mai puternic decât cel făcut de mine lui Laurențiu Reghecampf? Sunt atât de exigentă cu mine, vă dați seama cum sunt cu cei din jur? Așa m-au crescut ai mei, n-am putut să scap de lucrul acesta. Îi spunem 'ca antrenor, dacă nu ești concentrat un miliard la sută, te-au dat afară și ți-ai încheiat cariera. Nu știi să faci nimic altceva.", a mărturisit Anamaria Prodan în podcastul unde a fost recent invitată.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.