Setari Cookie-uri

Liviu Vârciu, declarații cu lacrimi în ochi despre tatăl și fratele lui care s-au stins din viață

Liviu Vârciu a trecut prin momente extrem de grele atunci când și-a pierdut unele dintre cele mai dragi persoane din viața lui, fratele și tatăl său. Artistul a vorbit cu lacrimi în ochi despre golul pe care îl va avea pentru totdeauna în suflet.

Liviu Vârciu apare întotdeauna pe micile ecrane cu zâmbetul pe buze, însă în spatele bunei sale dispoziții și a chefului de viață se ascunde o dramă teribilă. Artistul și-a pierdut două dintre cele mai importante persoane din viața sa în urmă cu ceva timp, însă golul din suflet nu va putea fi șters niciodată.

Liviu Vârciu a povestit cu lacrimi în ochi despre cea mai mare durere din viața sa, pierderea fratelui și a tatălui său. Artistul a vorbit despre accidentul rutier din 2009 al fratelui său, soldat cu moartea acestuia. Din păcate, și tatăl său a decedat anul trecut, familia lui Vârciu rămânând fără doi membri importanți.

Artistul are o relație apropiată cu Nea Mărin și nu de puține ori a declarat că îl consideră ca un tată pe celebrul dansator de folclor. Un moment cu adevărat emoționant pentru Liviu a fost acela când Nea Mărin i-a oferit artistului un tort, iar acesta a izbucnit imediat în lacrimi.

Citește și:

Sursă foto: Facebook

"Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea. Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei. Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și frate-miu era pe 21.”, a mărturisit Liviu Vârciu, în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Pe Nea Mărin și Liviu Vârciu îi leagă o relație de prietenie de mai bine de 12 ani, iar cei doi se înțeleg extrem de bine și sunt foarte apropiați, exact cum este un tată de fiul lui

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.