Setari Cookie-uri

Gabriela Prisăcariu se confruntă cu problemele de sănătate ale celui mic. Ce a pățit micuțul Tiago în urmă cu câteva zile?

Gabriela Prisăcariu este o mamă devotată și are mare grijă de micuțul Tiago. Cu ceva timp în urmă fiul ei s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, iar proaspăta mămică a împărtășit cu comunitatea sa de pe social media soluțiile pe care le-a găsit pentru a-i ameliora simptomele celui mic.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au văzut ce înseamnă problemele ce vin o dată cu nașterea unui copil, însă cu multă pricepere au trecut cu brio peste încercările maternității. Soția prezentatorului tv nu s-a sfiit și le-a povestit internauților totul despre problema cu care s-a confruntat Tiago, dar și la ce soluții a apelat.

Frumoasa mămică a postat recent o fotografie cu fiul său în timp ce dormea în pătuțul lui, alături explicându-le mămicilor de pe Instagram că lucrurile s-au mai liniștit și că Tiago a început să mănânce mai bine. Se pare că fiulei și al lui Dani Oțil a avut o perioadă în care nu a luat în greutate și vomita laptele matern.

"Nu prea ia în greutate și vomită tot ce mânăncă. Am început să îi dau formulă și acum estemai bine din ce văd. De două zile mănâncă din ce în ce mai mult, este mai liniștit, nu mai vomită, cred că îi era foame, nu știu. Momentan este foarte bine, mă bucur că am scăpat de problema asta.", a declarat Gabriela Prisăcariu.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

Cu toate că mămicile de pe Instagram o urmăresc cu drag pe blondină, inevitabil există și comentarii pline de critici la adresa Gabrielei. Soția lui Dani Oțil le-a explicat haterilor că tot ce face este la îndemnul medicului pediatru.

"Of, de asta nu prea îmi place mie să povestesc ce măsuri iau pentru bebelușul meu. Imediat se găsesc oameni să își dea cu părerea.Bineînțeles că totul a fost la sfatul medicului, adică nu am făcut de capul meu. Totul e la sfatul medicului, încetați cu hate-ul acesta." a mai scris partenera de viață a lui Dani Oțil.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.