Setari Cookie-uri

Cum arată Conchita la 8 ani de la câștigarea Eurovisionului? Incredibil cum a ales să se transforme!

Conchita Wurst a fost în atenția publicului în 2014, atunci când publicul din lumea întreagă l-a remarcat pentru prima dată pe artistul nonconformist. De atunci, câștigătorul Eurovision a trecut prin mai multe schimbări. Recent, Conchita a postat imagini cu noul său look, iar internauții au fost uimiți de ceea ce au văzut pe Instagram!

Conchita Wurst a surprins o lume întreagă în 2014, atunci când a câștigat concursul Eurovision. Cu o voce inconfuntabilă, dar și cu un look nonconformist, artistul a ajuns cunoscut extrem de repede, iar tabloidele au ajuns să îi vâneze fiecare pas. Totuși, după încheierea concursului, Conchita a devenit ceva mai retras și nu s-a mai afișat atât de mult la evenimentele mondene.

Recent, controversatul artist a publicat pe pagina lui de Instagram mai multe fotografii în care a vrut să le arate fanilor lui noua sa înfățisare. Conchita și-a schimbat look-ul și a revenit la părul scurt, însă stilul său unic a rămas același.

"Îmi place atât de mult noua tunsoare", a scris Conchita pe social media.

Artistul s-a făcut remarcat în 2014 prin ținutele sale extravagante, însă acum se pare că cel numit "Regina Austrei" a renunțat la hainele provocatoare și a adoptat un stil ceva mai liniștit și a renunțat complet la tocuri. Conchita se simte mai confortabil în perechile sale de adidași și pozează extrem de relaxat pentru urmăritorii lui.

Citește și:

Conchita Wurst a anunțat că este infectat cu HIV

În urmă cu ceva timp, câștigătorul Eurovision a anunțat că are HIV, precizând că s-a simțit obligat să divulge personal acest lucru, asta pentru că a primit amenințări de la un fost iubit.

"Sunt seropozitiv de mulţi ani. Acest detaliu este de fapt irelevant pentru public, dar un fost iubit m-a ameninţat că va face publică această informaţie de natură privată, iar eu nu voi oferi niciodată cuiva dreptul de a mă speria şi de a-mi influenţa viaţa din cauza acestui lucru.

Sper să ofer curaj altor oameni şi să fac astfel încă un pas în lupta împotriva stigmatizării persoanelor care, din cauza propriilor comportamente sau ale altora, au ajuns să fie infectate cu HIV. Să îţi anunţi singur homosexualitatea e mai bine decât atunci când un terţ o anunţă în locul tău! Pentru fanii mei: informaţia despre statutul meu de persoană pozitivă cu HIV poate că este nouă pentru voi – însă starea mea de sănătate nu e o noutate. Din punct de vedere medical sunt bine şi sunt mai puternică, mai motivată şi mai eliberată ca niciodată. Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru.", a declarat artistul.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.