Setari Cookie-uri

Alexia Eram, însărcinată? Andreea Esca a dat imediat like la postarea de pe Instagram cu burtica fiicei sale

Alexia Eram și Mario Fresh sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, iar relația lor este una extrem de serioasă. Cei doi au multe planuri de viitor împreună și nu de puține ori fiica Andreei Esca a declarat că își dorește un copil cu Mario Fresh, însă așteaptă momentul potrivit.

Mario Fresh și Alexia Eram au pus tot internetul pe jar, asta după ce au publicat o fotografie în care tânăra vedetă își ține mâinile pe burtă. Mai mult, curiozitatea fanilor a fost alimentată de ceea ce a scris artistul la postarea sa.

Astfel, internauții s-au grăbit să îi felicite pe cei doi îndrăgostiți și să îi ureze o sarcină ușoară fiicei Andreei Esca. Burtica suspectă a Alexiei i-a făcut pe majoritatea prietenilor virtuali să creadă că este gravidă, însă au existat comentarii cu privire la excesul de mâncare pe care iubita lui Mario Fresh l-a făcut.

Pentru a încinge spiritele, artistul a scris la postare un mesaj care i-a îndemnat pe internauți să își dea cu părerea despre ultima lor fotografie.

"Așteptăm păreri pentru ultima poză!", este descrierea artistului la postarea de pe Instagram.

Citește și:

Deși fanii s-au împărțit în două tabere, comentariile au curs pe pagina de socializare. Mai mult, chiar și Andreea Esca, mama Alexiei a ținut să le dea like celor doi îndrăgostiți.

Bravo vouă!" / "Nu este burtă de gravidă!" / "A mâncat mult"/ "În sfârșit! Felicitări!", sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe pagina de Instagram.

Alexia Eram, pregătită să devină mamă

Alexia Eram a declarat că se gândește să devină mamă și că și-ar dori un copil cu iubitul ei. Vedeta visează să își întemeieze o familie alături de cel cu care se vede o viață întreagă.

Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă'', a mărturisit Alexia Eram în podcastul lui Radu Țibulcă.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.