Setari Cookie-uri

Alexandra Stan, mărturisiri dureroase despre viața de după divorț. Cum a trecut atât de repede peste dezamăgirea în dragoste?

Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret cu Emanuel Necatu, de care a divorțat după doar câteva luni de căsnicie. Acum, artista iubește din nou și a putut să vorbească despre lucrurile care au ajutat-o să treacă atât de repede peste dezamăgirea suferită.

Alexandra Stan și-a unit destinul cu Emanuel Necatu în vara anului trecut și a sperat la o căsnicie de durată, sperând că acest lucru îi va aduce multă fericire. Din păcate, nepotrivirea de caracter și-a spus cuvântul, iar cei doi au divorțat la scurtă vreme.

Alexandra Stan a găsit puterea să treacă mai departe, iar acum iubește din nou, ca și cum nu ar fi avut niciodată inima frântă. Ea a declarat că a avut multă răbdare în procesul de vindecare de după divorț și a conștientizat greșelile pe care le-a făcut în scurta sa căsnicie.

"Încerc pe cât se poate să privesc lucrurile cu calm, dintr-o perspectivă mai amplă, să văd imaginea de ansamblu. Eu cred că fiecare acțiune are o reacție și cred că fiecare situație în care ne aflăm, fie că este dificilă sau plăcută, este un rezultat al alegerilor noastre. Așa că încerc mereu să îmi dau seama ce anume am făcut sau nu ca să ajung în situația respectivă. Dacă îmi găsesc răspunsul, atunci încerc pe viitor să nu mai repet același tipar.

Citește și:

În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum, însă am învățat că soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment. Și că răbdarea este o virtute. Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu. Și spun așa: „Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența între ele", a mărturisit artista, potrivit viva.ro.

Alexandra Stan și Alex Parker, noul cuplu din showbiz

Alexandra Stan și-a găsit repede un alt iubit, iar acum zâmbește fericită în brațele lui Alex Parker, un tânăr producător muzical. Cei doi se înțeleg de minune și rămâne de văzut dacă artista va mai îmbrăca rochia de mireasă și în acest an.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.