Setari Cookie-uri

Pamela Anderson a divorțat pentru a cincea oară! Ultimul soț s-a dovedit a fi o surpriză neplăcută pentru blondină

Pamela Anderson pare să aibă ghinion în dragoste! Blondina a divorțat de curând de cel de-al cincilea bărbat cu care s-a căsătorit, după doar un an de căsnicie. Surse apropiate ale actriței susțin că fostul partener nu era deloc ceea ce voia să pară.

Pamela Anderson divorțează de Dan Hayhurst, bărbatul cu care s-a căsătorit în luna decembrie a anului 2020. Din păcate, nepotrivirea de caracter și-a spus cuvântul iar bomba sexy este din nou singură, în căutarea partenerului potrivit.

Cei doi și-au unit destinele chiar în Ajunul Crăciunului, printr-o ceremonie intimă, alături de familie și câțiva prieteni apropiați. Pamela Anderson și fostul partener de viață s-au căsătorit pe terenul vilei de lux a actriței, de pe insula Vancouver. Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată în Canada, în timpul pandemiei de coronavirus, iar de atunci au rămas nedespărțiți.

Dan Hayhurst a fost garda de corp a actriței, ulterior s-au apropiat extrem de tare și s-a înfiripat o poveste de dragoste care a durat doar un an.

Citește și:

Surse apropiate ale Pamelei au declarat că fostul ei soț nu era deloc ceea ce voia să pară și că s-ar fi purtat extrem de urât cu blondina.

”Dan s-a dovedit a fi un nesimțit cu Pamela, a fost nepoliticos și nesuportabil. După ce ai petrecut doi ani trăind în fiecare secundă cu cineva, ajungi să-l cunoști mai bine, și la rău. Au ajuns să se cunoască mai bine și, făcând asta, Pamela și-a dat seama că Dan nu este, de fapt, cel potrivit.

Lucrurile nu sunt deloc bune între ei în acest moment, pentru că ea a decis că nu au nimic în comun, el nu a tratat-o în felul în care a simțit că vrea să fie tratată. S-au certat, deși el a spus că vrea ca căsătoria să funcționeze.”, au povestit apropiații vedetei, potrivit cancan.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.