Setari Cookie-uri

Rețeta de senzație a lui Chef Scărlătescu! Uite cum se prepară burgeri ca la restaurant!

Burgerul este unul dintre cele mai apreciate feluri de mâncare de către români, astfel că multe persoane se înghesuie în fața fast food-urilor pentru a-și cumpăra deliciosul preparat. Așadar, Chef Scărlătescu le-a dezvăluit fanilor rețeta sa pentru un burger delicios, cu ingrediente curate și cu gust exact ca la restaurant.

Chef Scărlătescu cunoaște foarte bine apetitul romînilor pentru mâncarea fast food și recunoaște că, în urmă cu câțiva ani, delicioasele preparate erau zilnic în meniul său. Între timp, juratul de la Chefi la Cuțite a adoptat o dietă care i-a schimbat viața și s-a axat mai mult pe alimentele neprocesate, cât mai naturale, gătite corect și sănătos.

Așadar, Chef Scărlătescu s-a gândit să le dezvăluie prietenilor virtuali secretele sale pentru un burger sănătos și delicios, preparat chiar în bucătăria proprie.

Ingrediente:

  • carne tocată
  • sare și piper boabe
  • ketchup
  • muștar
  • roșii
  • salată verde
  • castraveți murați
  • cașcaval
  • chifle cu semințe

Mod de preparare:

În funcție de câți burgeri doriți, cantitatea e carne crește, astfel că primul pas îl constituie amestecarea cu cu piper zdrobit și sare. După acest pas, carnea condimentată se ține la frigider 1 oră și 30 de min.

Citește și:

După acest timp, se formează chiftelele pentru burger și se pun la preparat pe grătarul încins. Când carnea își schimbă culoarea până pe la jumătate, se întoarce pe partea cealaltă și se lasă până când este pătrunsă în totalitate.

Înainte de a lua chiftelele de pe grătar, se așază peste ele feliile de cașcaval și se lasă să se gratineze ușor. Cu toate celelalte ngredientele pregătite, adică: chiftelele preparate, chiflele secționate, roșiile feliate, ceapa feliată, castraveții feliați, salata verde spălată, trecem la asamblarea deliciosului burger.

Pe prima partea a chiflei întindem muștar, apoi venim cu chifteaua gratinată cu cașcaval, așezăm feliile de roșii, de castraveți și de ceapă, punem ketchup și acoperim totul cu cealaltă jumătate de chiflă.

Citește și:

Se poate consuma imediat, iar dacă doriți să păstrați pentru mai târziu, se bagaă în caserole pentru a se păstra la fel de proaspăt și bun ca în momentul în care a fost preparat.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.