Setari Cookie-uri

Kamara, despre suferința cu care se confruntă fiul său. De 7 ani artistul se luptă pentru ameliorarea simptomelor lui Leon

Nimic nu este mai dureros pentru un părinte decât să își vadă copilul chinuindu-se și încercând din greu să se adapteze vieții. Kamara simte pe pielea lui ce înseamnă lupta continuă cu suferințele fiului său, astfel că a găsit puterea să vorbească despre problemele de sănătate ale lui Leon.

Kamara este, întâi de toate, un părinte greu încercat, a cărui putere și voință de a se lupta cu problemele de sănătate ale fiului său îl fac un tată demn de admirat. Iubirea pentru fiul său, Leon este inegalabilă, iar Kamara și fosta sa soție nu se dau bătuți și vor să îi amelioreze cu price preț simptomele cauzate de la boala nemiloasă de care suferă cel mic.

Recent, Kamara a vorbit într-o emisiune online despre diagnosticul crunt al lui Leon și de la ce a pornit totul. În vârstă de 7 ani, fiul lui Kamara s-a născut prematur și, din cauza neglijenței medicilor, Leon suferă de tetrapareză spastică. Până în acest moment, cel mic a suferit numeroase intervenții și merge la diverse terapii pentru ca simptomele sale să fie ameliorate.

Citește și:

"Medicul care trebuia să aibă grijă de ea, dar nu a avut. O dată a obligat-o să nască natural, i-au făcut o injecție în acest sens ca să poată avea dilatare. Nu a ascultat-o când a spus că vrea cezariană, cum era nevoie. Au văzut-o micuță și au lăsat-o să nască cu moașa. Hai să zicem, mulțumim lui Dumnezeu, că nu a avut o problemă pe timpul nașterii, însă, la 8 luni fiind, nu l-au băgat în incubator, l-au lăsat afară”, a mărturisit Kamara.

Mai mult, Kamara aduce acuzații grave și asistentelor care s-au ocupat ulterior de fiul său. Artistul a declarat că Leon a făcut stop cardio-respirator din cauza îngrijirii neadecvate, el fiind născut prematur și necesitând o atenție sporită.

Citește și:

"L-au hrănit cu un biberon și aveam să descopăr că de fapt ei hrăneau cu o gaură foarte mare în tetină.Îi dădeau pe gât ca să mănânce mai repede, iar el, lucru pe care nu știu cum de nu l-au văzut, avea un reflux gastro-esofagian. Când a luat laptele din tetina aia atât de mare, a tras pe partea cealaltă și a făcut un stop cardio-respirator. Și de aici problemele lui din ziua de azi”, a mai adăugat artistul.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.