Setari Cookie-uri

Ruby, plină din cap până în picioare de vânătăi! Cine a putut să îi facă așa ceva artistei?!

Ruby și-a șocat în această după amiază fanii, asta după ce le-a arătat imagini cu corpul său plin de vânătăi. Pe lângă filmarea care i-a surprins pe internauți, artista s-a plâns de dureri de coaste și de spate. Ea a povestit pe îndelete tot ce a pățit, dar și cine este vinovatul pentru tot ceea ce i s-a întâmplat.

Ruby este una dintee cele mai iubite artiste autohtone, care a muncit enorm pentru visul său. Artista vrea să își depășească întotdeauna limitele, astfel că face eforturi pentru a ajunge în cea mai bună formă a sa.

Ruby este o persoană deschisă și nu s-a ascuns niciodată după deget. Vedeta a vorbit întotdeauna cu sinceritate despre lucrurile din viața ei, iar nici de această dată nu a făcut rabat de la regula sa. Recent, artista s-a filmat cu picioarele pline de vânătăi și le-a arătat internauților cât de rău arată corpul ei. Mai mult, Ruby s-a plâns de dureri intense de coaste și spate, însă a afișat un zâmbet larg pentru a nu-i îngrijora prea tare pe prietenii ei virtuali.

Se pare că totul s-a întâmplat din cauza antrenamentului intens pe care îl face în mod regulat la sală. Ruby a declarat că își forțează limitele pentru a fi în cea mai bună formă a sa, iar vântătăile sunt dovada faptului că muncește din greu în sala de forță.

Citește și:

"Mă dor coastele destul de rău, am niște vânătăi urâțele și mă duc să fac și altele. Și de data asta nu sunt de la nuiaua lui Nea Marin. Îmi place să fac lucruri pentru care trebuie să trag mai tare și care-mi dau vânătăi și bătăi de cap.", a spus îndrăgita artistă pe social media.

Ruby nu vrea să se căsătorească

Deși este într-o relație de ani buni, Ruby a declarat că nu vrea să se căsătorească și nici nu se vede în rolul de mamă. Mai mult, ea a mărturisit că încă este un copil și că vrea să se simtă ca atare o viața întreagă.

"Nu ma gândesc la căsătorie. Când ma fac mare vreau sa fiu copil. Eu sunt un copil. Stam împreună, am responsabilitati. (...) Nu vreau sa îmi spuneți doamna pe aici. Am zece animale ca și copii", a declarat Ruby, acum ceva timp, la Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.