Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu, dezvăluiri incendiare despre Monica Gabor în cea de-a doua lui carte! Omul de afaceri renunță la cenzură!

Irinel Columbeanu se pregătește de lansarea celui de-al doilea volum din trilogia literară la care lucrează, eveniment ce va avea loc în luna februarie. De această dată, subiectul principal al cărții va fi chiar fosta sa soție, Monica Gabor. Irinel povestește cu lux de amănunte cum s-au cunoscut și cum a fost parcursul relației dintre cei doi foști soți.

După câteva introspecții serioase asupra vieții sale, Irinel Columbeanu s-a gândit că ar putea pune în cuvinte frânturi din viața sa tumultoasă. Astfel, fostul om de afaceri și-a lansat prima carte în urmă cu câteva luni, eveniment la care au participat prietenii apropiați, dar și presa mondenă.

Continuându-și dezvăluirile personale, Irinel Columbeanu a pregătit și cel de-al voilea volum al trilogiei sale, iar lansarea cărții va avea loc la mijlocul lunii februarie. Pentru acest volum, fostul om de afaceri a pregătit detalii picante din viața sa amoroasă alături de mai tânăra sa fostă soție. Monica Gabor.

În cea de-a doua carte, admiratorii lui Columbeanu vor putea cunoaște mai bine viața amoroasă a cuplului Irinel-Monica, dincolo de ceea ce s-a scris în presă de-a lungul anilor. Din primele file ale noului volum, cititorii vor afla care a fost prima întrevedere între omul de afaceri și frumoasa tânără abia venită în Capitală.

Citește și:

"Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă”, este unul dintre pasajele din carte, dezvăluit de fostul om de afaceri pentru Impact.ro.

Monica Gabor, gest neașteptat în ziua lansării primului volum a lui Columbeanu

Cu toate că divorțul dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a fost un adevărat scandal, se pare că fosta divă de la Izvorani nu are resentimente și privește în urmă cu inima împăcată.

Citește și:

Astfel, în ziua lansării primului volum al fostului ei soț, Monica i-a urat succes și i-a îndemnat pe internauți să cumpere cartea lui Irinel.

"Irina mi-a transmis dragostea ei, iar Monica, faptul că îmi ține pumnii", a declarat Columbeanu pentru Fanatik.ro.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.