Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, un nou scandal cu Iulia Albu! Diva i-a răspuns în stilul caracteristic criticilor aduse

Bianca Drăgușanu a reaprins războiul dintre ea și Iulia Albu. După ce criticul de modă i-a adus reproșuri în ceea ce privește ținutele sale vestimentare, blondina i-a răspuns la atacuri și a acuzat-o pe Iulia Albu ca este de modă veche.

Bianca Drăgușanu nu iartă nimic și se năpustește ca o leoaică asupra tuturor celor care îndrăznesc să o atace. Recent, în vizorul divei a intrat nimeni alta decât Iulia Albu, asta după ce fosta soție a lui Mihai Albu a criticat-o pentru ținutele sale din ultima perioadă.

Diva a declarat că Iulia Albu este de modă veche și că încearcă să se lege de ea pentru a-și face publicitate.

”Ea orice ar face a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac pr gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gipsy gueen”, a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Mai mult, diva a precizat că ea nu are resentimente pentru Iulia Albu și că tot ceea ce face criticul de modă ține de meseria ei. Bianca Drăgușanu este convinsă că Iulia Albu o apreciază în secret, însă pentru tabloide trebuie să își facă meseria.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

"Cred că nici ei nu-i place, dar se conformează bugetului. E chiar superbă și mirifică. Eu și dânsa avem oricum o relație civilizată și ne iubim în secret.
Chiar ne și apreciem, dat tot în secret. Și dacă stați și o analizați, e tot fanul meu și e tot un fel de apreciere ce face și acum, dar apreciere stilizată.

Până la urmă, dacă m-ar fi lăudat și-ar fi pierdut farmecul! Și eu la fel, dacă aș fi tăcut fără să o înțep, îmi pierdeam coroana de regină a mahalalei mele stilizate.", a mai spus blondina pentru aceeași sursă.

Bianca Drăgușanu a mai mărturisit că cele două vorbesc din când în când la telefon și că există apreciere reciprocă, însă niciuna nu vrea să recunoască acest lucru.

Citește și:

”Deci noi două ne facem treaba una cu alta când e cazul, ca și acum…În rest ne salutam, ne sunăm rar dacă e cazul si ne apreciem, dar în secret!”, a mai zis Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.", a adăugat Bianca Drăgușanu.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.