Setari Cookie-uri

Andreea Tonciu, traumatizată emoțional după Survivor. Mama vedetei a vorbit despre coșmarul prin care trece fiica sa

Andreea Tonciu a părăsit competiția Survivor, însă vedeta nu a ajuns încă în România. Cu toate că familia ei abia așteaptă să o țină în brațe, Andreea mai trebuie să stea câteva zile la hotel. Din Republica Dominicană, vedeta a vorbit cu mama sa și i-a spus cât de traumatizată este de tot ceea ce a văzut pe insulă.

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor și va mai petrece câteva zile la unul dintre hotelurile din Republica Dominicană. Vedeta a suferit foarte mult în competiție, însă durerea cea mai mare a simțit-o fetița ei, Rebeca, care a stat departe de mama sa.

Andreea Tonciu nu a mai putut suporta competiția și a clacat de câteva ori. Vedeta a fost luată cu targa de către medici și a leșinat de mai multe ori. Oboseala și stresul psihic și-au pus amprenta pe starea de sănătate a Andreei. Pentru concurenta din echipa Faimoșilor jocul se încheie aici și se va reîntoarce în curând în sânul familiei, acolo unde este așteptată cu multă nerăbdare.

Cazată la un hotel din Republica Dominicană, Andreea Tonciu a putut avea din nou acces la telefon și a vorbit cu mama sa. Discuția a fost una cât se poate de emoționantă, iar mama vedetei a asigurat-o că totul va fi bine.

Citește și:

„Da am vorbit cu Andreea, este ok, este fericită. De abia așteaptă să ne vadă, e șocată, oricum, de ceea ce a trăit acolo. Spre surprinderea noastră ea încă nu a dormit și a zis că nu poate să doarmă.Pentru că și la hotel a văzut o șopârlă mică în cameră. Nu a dormit toată noaptea, a vorbit cu noi. Noi am văzut un show foarte frumos, dar dacă fizic ești acolo, este altceva. Eu o cunosc foarte bine pe Andreea și îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă, faptul că a stat acolo și tot timpul auzea numai zgomote.’, a povestit Maria Tonciu, mama vederei, într-o emisiune tv.

Mai mult, mama Andreei a declarat că i-a fost foarte greu Andreei să își lase echipa baltă, însă epuizarea fizică și psihică și-a spus cuvântul.

„Este foarte greu când ți-e rău fizic și să te gândești că vrei să participi, dar nu poți și-ți tragi echipa înapoi. E foarte greu. Mi-a zis că ce s-a întâmplat aseară a fost îngrozitor pentru colegii ei.”, a adăugat mama Andreei Tonciu.

Citește și:

Andrea Tonciu se topește de dorul fiicei sale

Andreea Tonciu a postat și un mesaj pe Instagram în care le-a spus internauților că experiența Survivor s-a terminat pentru ea. Mai mult, vedeta a scris că toate gândurile sale s-au îndreptat către REbeca, pe care abia așteaptă să o țină în brațe.

"Încă nu îmi vine să cred că s-a încheiat experiența Survivor! A fost, de departe, cea mai grea provocare din viața mea. Am intrat convinsă că pot face față tuturor lipsurilor din competiție și că pot rezista dorului de familia mea. Din păcate, nu a fost așa, gândul meu fugind mereu la fiica mea. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, am simțit-o la fiecare pas! Așa cum am spus și la final, sper că nu am dezamăgit pe nimeni și abia aștept să mă uit în continuare la emisiune! La final unul singur va câștiga marele premiu, dar eu mă bucur că am acceptat aventura, că mi-am testat limitele și că am adus și câteva puncte echipei mele. Ne revedem curând acasă! Până atunci, vă îmbrățișez și vă iubesc!", a scris bruneta pe pagina ei de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.