Setari Cookie-uri

Speak și Ștefania se pregătesc să devină părinți?! Codin Maticiuc i-a da de gol pe cei doi artiști aflați în izolare

Speak și Ștefania se află în izolare, asta după ce au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Bunul lor prieten, Codin Maticiuc a aruncat bomba și a declarat că cei doi se pregătesc să devină părinți în viitorul apropiat.

Speak și Ștefania au ales să își înceapă noul an cum nu se poate mai bine, într-o destinație de vis, pe una dintre cele mai luxoase insule ale Oceanului Indian. Cei doi și-au încântat fanii cu postări care mai de care desprinse parcă din filme, drept dovadă că cei doi s-au simțit extrem de bine unul în compania celuilalt.

Din păcate, cuplul a avut parte și de un eveniment cu totul neplăcut, asta pentru că la plecare au fost depistați pozitiv cu Covid-19. În prezent, Speak și Ștefania se află în izolare într-un hotel din Jakarta.

În tot acest timp, bunul lor prieten, Codin Maticiuc a aruncat bomba pe social media, anunțând că Ștefania este gravidă și că cei doi se pregătesc să devină în curând părinți. Acum, internauții vor să știe care este mai exact adevărul și așteaptă ca cei doi artiști să revină în România pentru a descifra misterul cu privire la un viitor bebeluș.

Citește și:

”Speak și Ștefania așteaptă un copil. În exclusivitate vă spun. Clar, nici ei nu știu, dar ce să facă, pentru că sunt în izolare. Cred că e a zecea zi de izolare, și cine știe cât mai au de stat într-o cameră de hotel. Net au de curând. Păi, băi Speak, acum e momentul. Dacă nu faceți acum. Bine ai venit în club, tati”, a spus Codin Maticiuc pe Instagram.

Până când cei doi artiști vor ajunge în țară, ei stau izolați într-un hotel in Jakarta, acolo unde sunt condiții insalubre, iar personalul nu vorbește limba engleză.

„Este un mucegai ceva de nedescris, am dormit cu masca pe față toată noaptea. Stăm afară toată ziua, iar seara mergem în cameră ca să ne culcăm. Am ales cea mai scumpă cameră, iar condițiile sunt mai rău ca în Asia. Ea nu arată rău, dar este foarte multă mizerie și foarte mult mucegai. Mâncarea este îngrozitoare, nu ne lasă să comandăm de afară…dar vom vorbi cu ei căci altfel murim de foame, ne curățăm în câteva zile”, a povestit Speak pe pagina lui de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.