Setari Cookie-uri

Președintele Ucrainei, mesaj emoționant după victoria de la Eurovision. Trupa Kalush a câștigat marele premiu!

Vladimir Zelenski a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram, asta după ce Ucraina a câștigat, noaptea trecută, concursul Eurovision.

Vladimir Zelenski a postat noaptea trecută un mesaj emoționant și plin de sensibilitate în legătură cu victoria Ucrainei la Eurovision. Într-o perioadă în care țara pe care o conduce este greu încercată, iată că ucrainenii arată că sunt un popor puternic și unit.

Eurovision și-a desemnat aseară câștigătorii, iar pe primul loc este trupa Kalush, formată dintr-un grup de ucraineni dornici să ducă spiritul ucrainean cât mai departe.

Vladimir Zelenski a avut doar cuvinte de laudă asupra victoriei de la Eurovision, menționând că își dorește ca pe viitor Mariupol să fie gazda concursului de talente muzicale.

„Curajul nostru impresionează lumea, muzica noastră cucereşte Europa.Pentru a treia oară în istoria sa. Şi, cred, nu ultima. Vom face tot posibilul să-i primim într-o zi pe participanţii şi invitaţii Eurovision în oraşul ucrainean Mariupol. Liber, paşnic, reconstruit!”, a scris Vladimir Zelenski, pe rețelele sociale.

Citește și:

Președintele Ucrainei a dorit să le mulțumească tuturor celor care au votat Ucraina și a celor care au apreciat melodia compusă de cei de la Kalush.

„Mulţumesc Kalush Orchestra pentru victorie şi tuturor celor care ne-au votat! Sunt sigur că corul nostru victorios în lupta împotriva inamicului nu este departe. Slavă Ucrainei!”, a mai spus Președintele Ucrainei.

Locul 18 pentru România

România s-a clasat pe locul 18, dintr-un top de 25 de țări participante. Trupa WRS a adunat un punctaj de 65 de puncte, asta în timp ce Republica Moldova, reprezentată de Zdob și Zdub și frații Advahov au avut 253 de puncte, clasându-se pe locul 7.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.