Setari Cookie-uri

Presa din Italia, despre starea de sănătate a lui Putin: Liderul de la Kremlin suferă de cancer și a fost operat de urgență

O publicație din Italia a distribuit informații controversate cu privire la starea de sănătate a liderului de la Kremlin. Președintele rus ar fi bolnav de cancer, iar de curând ar fi suferit o intervenție chirurgicală de urgență.

Informații controversate vin de la o publicație din Italia, asta după ce jurnaliștii italieni au distribuit un articol conform căruia liderul de la Kremlin ar fi grav bolnav, scrie europafm.ro.

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin este un subiect discutat în ultima perioadă, iar ultimele apariții ale liderului de la Kremlin au stârnit și mai multă curiozitate. Ziarul italian La Stampa a dezvăluit că starea de sănătate a lui Putin s-ar fi înrăutățit după ziua de 9 mai, atunci când Rusia a celebrat Ziua Victoriei.

Jurnaliștii italieni îl descriu pe Putin ca fiind "foarte bolnav" și susțin că a fost dus de urgență la un spital din Moscova pentru a fi operat.

Mai mult, la ceremonia organizată pe 9 mai, liderul rus a fost văzut acoperindu-și picioarele cu o pătură, chiar în timpul festivitățiilor.

Citește și:

Șeful serviciilor secrete ucrainene a vorbit, într-un interviu pentru SkyNews, despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. Oficialul de la Kiev este de părere că în Rusia se pune la cale o lovitură de stat pentru înlăturarea liderului de la Kremlin, care ar suferi de cancer.

Până la acest moment, oficialii de la Kremlin nu au comentat informațiile publicate în presa din Italia.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.